Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Podziemna Tawernatemat: Wasze niusy ze świata M&M
komnata: Podziemna Tawerna
strona: 1 - 2 - 3 ... 17 - 18 - 19

30 lipca 2024, 19:20
Nie zdechła, ale to nie produkt Ubisoftu.

Yaaqob PW
31 lipca 2024, 12:20
Hehe, jako współtwórca planszówki, mogę powiedzieć, że na zdechnięcie to jeszcze dużo za wcześnie. ;-P Będzie też papierowe RPG od Modiphiusa i bitewniaczek od nas, więc w tym segmencie marka ma się całkiem nieźle. ;-)
Chodziło mi, i chyba się w tym nie mylę, że na ten moment "Era of Chaos" to jedyna żywa (aktualizowana) gra wideo w świecie "Might and Magic". ;-)

Markham98 PW
30 września 2024, 19:36
Szukałem tematu Archon studio i planszówki,ale nie znalazłem. Pojawił się wywiad z twórcami: https://www.youtube.com/watch?v=iF8BHC5nDME
Przypominają nam o bitewniaku M&M oraz nadchodzącej grze RPG (bez prądu).

Yaaqob PW
1 października 2024, 15:55
Dzięki za udostępnienie :-)

Temat odnośnie planszówki mamy tutaj: https://www.forum.acidcave.net/topic.php?TID=3947&page=7 :-)

Cheshire PW
6 października 2024, 17:13
"DLACZEGO TO NAJLEPSZY CZAS DLA FANÓW HEROES OF MIGHT & MAGIC 3"

Górski Krasnolud PW
6 października 2024, 20:24
Jakoś straciłem ochotę na oglądanie, gdy osoby odpowiedzialne za materiał nie potrafiły nawet podać prawidłowej nazwy nowych Heroesów.

anonim1233 PW
6 października 2024, 21:20
Górski Krasnolud:
Jakoś straciłem ochotę na oglądanie, gdy osoby odpowiedzialne za materiał nie potrafiły nawet podać prawidłowej nazwy nowych Heroesów.
Podobnie. Jakoś dalej już nie obejrzałem. Jeszcze mógłbym zrozumieć gdyby to był random z internetu, ale ktoś kto już od lat siedzi w dziennikarstwie growym?

Kastore PW
6 października 2024, 22:15
Przesadzacie, mnie się podobał materiał.

Andruids PW
6 października 2024, 23:09
Mnie męczyło, że raz była mowa o historii, raz o hocie, raz o powstających heroeslike'ach, raz o hocie, raz o turniejach, znowu o hocie. Brakowało temu spójności i jakiegoś takiego uporządkowania.

Yaaqob PW
7 października 2024, 08:32
Fajny materiał, ale zgodzę się z przedmówcami - bardzo chaotyczna struktura... ;-)

Garett PW
12 października 2024, 13:07
Z okazji 25 lat istnienia Arkane Studios, przygotowali oni rocznicową grafikę przedstawiającą głównych bohaterów ich wszystkich gier. A ponieważ to właśnie oni byli odpowiedzialni za stworzenie Dark Messiah, to nie zabrakło tam Saretha sprzedającego soczystego kopniaka orkowi po prawej stronie:

Szaman PW
12 października 2024, 14:05
Kiedy grałem w DM to po głosie Saretha zawsze sądziłem że to 20 paro-latek. A jest przedstawiany jako 30 paro-latek na artach.

Garett PW
12 października 2024, 15:21
A jeśli wziąć pod uwagę jego kanoniczny wiek, to ma 29-30 lat.

Markham98 PW
12 października 2024, 16:14
Fajny smaczek, że jeszcze o tym pamiętają. Przydałby się remake czy kolejna część. Trochę czasu już minęło od premiery, a jak kojarzę, to gra bardzo dobrze się przyjęła.
P.S. Ten w garnczuchu to chyba najemnik Czarnej Straży ;)

Garett PW
12 października 2024, 16:18
Ziomuś w garnku to akurat jest z Arx Fatalis, ich pierwszej gry.

Naugladur PW
10 lutego, 13:15
Pamiętacie przeróbkę Zamku z Heroes 3 na wersję na Unreal Engine 5, która została pokazana jakiś rok temu?

Pora na Nekropolię.

O mamo jaki to jest ogień !!! :D

https://www.youtube.com/watch?v=Zg6TBlfVRjg

Adams PW
16 lutego, 13:49
Piękne! :)
strona: 1 - 2 - 3 ... 17 - 18 - 19
temat: Wasze niusy ze świata M&M