![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Podziemna Tawerna |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 17 - 18 - 19 | |
![]() avatar ![]() |
Nie zdechła, ale to nie produkt Ubisoftu. |
![]() Yaaqob ![]() |
Hehe, jako współtwórca planszówki, mogę powiedzieć, że na zdechnięcie to jeszcze dużo za wcześnie. ;-P Będzie też papierowe RPG od Modiphiusa i bitewniaczek od nas, więc w tym segmencie marka ma się całkiem nieźle. ;-) Chodziło mi, i chyba się w tym nie mylę, że na ten moment "Era of Chaos" to jedyna żywa (aktualizowana) gra wideo w świecie "Might and Magic". ;-) |
![]() Markham98 ![]() |
Szukałem tematu Archon studio i planszówki,ale nie znalazłem. Pojawił się wywiad z twórcami: https://www.youtube.com/watch?v=iF8BHC5nDME Przypominają nam o bitewniaku M&M oraz nadchodzącej grze RPG (bez prądu). |
![]() Yaaqob ![]() |
Dzięki za udostępnienie :-) Temat odnośnie planszówki mamy tutaj: https://www.forum.acidcave.net/topic.php?TID=3947&page=7 :-) |
![]() Cheshire ![]() |
"DLACZEGO TO NAJLEPSZY CZAS DLA FANÓW HEROES OF MIGHT & MAGIC 3" |
![]() Górski Krasnolud ![]() |
Jakoś straciłem ochotę na oglądanie, gdy osoby odpowiedzialne za materiał nie potrafiły nawet podać prawidłowej nazwy nowych Heroesów. |
![]() anonim1233 ![]() |
Górski Krasnolud: Podobnie. Jakoś dalej już nie obejrzałem. Jeszcze mógłbym zrozumieć gdyby to był random z internetu, ale ktoś kto już od lat siedzi w dziennikarstwie growym?
Jakoś straciłem ochotę na oglądanie, gdy osoby odpowiedzialne za materiał nie potrafiły nawet podać prawidłowej nazwy nowych Heroesów. |
![]() Kastore ![]() |
Przesadzacie, mnie się podobał materiał. |
![]() Andruids ![]() |
Mnie męczyło, że raz była mowa o historii, raz o hocie, raz o powstających heroeslike'ach, raz o hocie, raz o turniejach, znowu o hocie. Brakowało temu spójności i jakiegoś takiego uporządkowania. |
![]() Yaaqob ![]() |
Fajny materiał, ale zgodzę się z przedmówcami - bardzo chaotyczna struktura... ;-) |
Garett ![]() |
Z okazji 25 lat istnienia Arkane Studios, przygotowali oni rocznicową grafikę przedstawiającą głównych bohaterów ich wszystkich gier. A ponieważ to właśnie oni byli odpowiedzialni za stworzenie Dark Messiah, to nie zabrakło tam Saretha sprzedającego soczystego kopniaka orkowi po prawej stronie:![]() |
![]() Szaman ![]() |
Kiedy grałem w DM to po głosie Saretha zawsze sądziłem że to 20 paro-latek. A jest przedstawiany jako 30 paro-latek na artach. |
Garett ![]() |
A jeśli wziąć pod uwagę jego kanoniczny wiek, to ma 29-30 lat. |
![]() Markham98 ![]() |
Fajny smaczek, że jeszcze o tym pamiętają. Przydałby się remake czy kolejna część. Trochę czasu już minęło od premiery, a jak kojarzę, to gra bardzo dobrze się przyjęła. P.S. Ten w garnczuchu to chyba najemnik Czarnej Straży ;) |
Garett ![]() |
Ziomuś w garnku to akurat jest z Arx Fatalis, ich pierwszej gry. |
![]() Naugladur ![]() |
Pamiętacie przeróbkę Zamku z Heroes 3 na wersję na Unreal Engine 5, która została pokazana jakiś rok temu? Pora na Nekropolię. O mamo jaki to jest ogień !!! :D https://www.youtube.com/watch?v=Zg6TBlfVRjg |
![]() Adams ![]() |
Piękne! :) |
strona: 1 - 2 - 3 ... 17 - 18 - 19 |
temat: Wasze niusy ze świata M&M |
![]() |