Witaj Nieznajomy!
|
temat: Kwasowy Turniej komnata: Baszta Czempionów (Duel of Champions) |
wróć do komnaty |
Kiedy rozpoczęcie turnieju
|
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
PIKOLO15 |
Otrzymałem hasło i jestem już w grze ale co dalej? Jestem w grupie VI czy ma czekać aż ktoś założy turniej i wtedy dalej? Przepraszam za takie pytania ale nie jestem za bardzo zarientowany. |
BluekPL |
Czekaj na aż zrobią. Tu masz link do chatu: http://www.chat.acidcave.net/ |
Dark Dragon |
Grupa finałowa: FINALIŚCI:
Kepptor91pl filo9011 Ciolkmen PIKOLO15 Bony666 Mournor Dawidowski24 B0nQ |
Kepptor91pl |
Nagrody dalej dla TOP5 czy z powodu słabszej frekwencji będą zmniejszone? |
Dark Dragon |
Myślę, że nie. |
trupiciel |
Nie powinno zmieniać się nagród w dniu finału, co to za pomysł w ogóle? :D |
Dawidowski24 |
Dziękuje za wspaniały turniej, liczę na kolejne edycję.Małe zamieszanie spowodowane nieobecnością kilku zawodników przyprawiło trochę nerwów na początku ale ogólnie wyszło bardzo pozytywnie. Jeszcze raz duże podziękowania za turniej dla Dark Dragon'a. |
maxio100000000 |
przyłączam sie do podziękowań Dawidowski24 świetnie zorganizowany mimo problemów początkowych |
jollo |
Tak jest, było super, klimat fajny, mimo nieobecności, nawet szybko i sprawnie poszło. Dawidowski z kim przegrałeś?:P O właśnie przydałaby się może jakaś rozpiska, kto z kim w poszczególnych grupach, etc, ale wiem, że to dużo roboty i chyba wszyscy musieliby printscreeny wysyłać, doh. |
Durajczyk |
Siemano! Przepraszam, że ostatecznie nie mogłem wziąć udziału w turnieju. Niestety w tą feralną niedzielę pracowałem do 20:00. Poinformowałem o tym Trupiciela i R3tsa. Mam nadzieję, że przekazali to info dalej. PS. Kto wygrał? :) Pozdrawiam, Durajczyk |
Dawidowski24 |
Przegrałem z filo9011 w ostatniej rundzie swissa - skubany grał OTK, niestety nieszczęśliwie punkty odbicia wrzuciły mnie na remisowe 3 miejsce, co w sumie trochę mnie zdenerwowało i ostatecznie zająłem 4 miejsce po przegranej w dogrywce z Ciolkmen'em. Dokładną rozpiskę pewnie wrzuci Dark Dragon ;) |
jollo |
OTK z białych i zielonych, heh ciekawe, ale wciąż OTK :P Mam nadzieję, że będą też jakieś replaya wrzucone. |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: Kwasowy Turniej | wróć do komnaty |