Witaj Nieznajomy!
|
temat: Danse Macabre komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Fandor |
Przepraszam jezeli nie w odpowiednim miejscu. Temat o DLC ktore prawdopodobnie wyjdzie. Wiem ze duzo dyskusji na ten temat jest w fabula dodatkow DLC, lecz tam powinnismy odpowiadac na pytania acida a nie rozwijac prozne gadanie. Na starcie sam chcialbym zadac pytanie, ktore chyba blednie zadalem pod newsem zwiazanym z DLC. Czym bedzie nowe zwierze rodowe - Alma? Tak wiec zapraszam do dyskusji. |
Alchemik |
Z tego co przeczytałem nowe zwierze rodowe to będzie to smok prawdopodobnie widmowy. Wywnioskowałem tak z tego cytatu: Cytat: Smoczy Upiór to wynik eksperymentów Belketha i duma jego armii. Więcej informacji jest w komnacie poświęconej kolejnemu (niezapowiedzianemu) DLC. |
Fandor |
Wiesz, chyba sam ciut niedoczytales, widmowy zo bedzie boss, a widmowy, raczej pisklaka (smoczatka) miec nie moze. Ciekawi mnie jeszcze czy w nowym budynku do rekrutacji neutralnych dostaniemy wszystkie czy moze tylko elite neutralnych. |
Alamar |
Alma jak na razie ma model Sinodziobej, ale nie wiadomo, czy nie dostanie nowego. |
Fandor |
Czyli najprawdopodobniej to bedzie kolejny ptak? To by bylo glupie. Swoja droga Ubi mowil cos o innych zwierzetach rodowych? Sinodzioba tez mogla by byc jednym ale na pewno nie tym Sandra. |
Alchemik |
Cytat: Wiesz, chyba sam ciut niedoczytales, widmowy zo bedzie boss, a widmowy, raczej pisklaka (smoczatka) miec nie moze. Faktycznie, nie doczytałem tego na samym końcu, więc przepraszam za wprowadzanie innych w błąd. |
Nerevar |
Głosik kolejnego "Veteran Hero" (jakbyśmy nie wiedzieli, o kogo chodzi) |
Acid Dragon |
Jaki miły i wyraźny głosik pomimo braku warg, języka i strun głosowych :P. |
Nerevar |
Pustka dobrze zakonserwowała ów głosik ;) |
DrakeBurn |
Brzmi jak lektor z płyt z książek do nauczania jęz. angielskiego... |
Alamar |
Dla porównania - Sandro z Cienia Śmierci (zjechać na dół strony do aktorów odpowiedzialnych za dubbing). |
Nerevar |
Nie masz gdzieś głosu z wersji angielskiej? Zawszeć to lepsze porównanie... Edit - nieistotne. Jakość średnia, ale jest |
Mosqua |
Trochę przypomina jeden z głosów Mistrza z Fallouta. Mam nadzieję, że kreacja bohatera będzie na podobnym poziomie. O podobnych kombinacjach nawet nie marzę, ale... |
Alamar |
W angielskiej wersji Sandrowi głosu użyczył Dan Woren, który podkładał także kwestie Tarnuma i narratora w Kronikach, a także tę formułkę w pewnym filmie. |
Nerevar |
Cytat: Za mało zarobili na podstawce by móc zrobić nowe frakcje?Taka cena o wartości 40 zł musi być . Bo dzięki tym pieniądzom frakcję są jak najbardziej możliwe. Coś z twittera - wypowiedzi "veteran hero": There is a power more ancient than Asha and Urgash. And this power will be mine. Vengeance is a dish best served cold... as cold as Death itself! Soon, everyone will know my name. Even the Dragon Gods won't be able to ignore me... |
Alamar |
Cytat: Ta moc to Void, z której zrodziło się Kosmiczne Jajko, a z niego Asha i Urgash.
There is a power more ancient than Asha and Urgash. And this power will be mine. |
Nerevar |
Hmm, patrząc na ostatnie "wypowiedzi Sandra" zaczynam się zastanawiać, czy CDA jednak nie miało racji w tym, że przyjdzie nam z nim walczyć (choćby i po tym, jak przez jakiś czas dane nam będzie sterować liszem): Cytat:
You know you have a good master plan when every possible outcome benefits you in one way or another... If my theories are correct, we'll take our rightful place as Gods. If I was wrong... all Ashan will die. Either way, I win. |
Alamar |
A przypomnij sobie, jak to wyglądało w Cieniu Śmierci. |
Nerevar |
Pamiętam o tym - i stąd zawartość nawiasu. |
TopFunny525 |
Czyli, że prawdopodobnie będziemy walczyć przeciwko Sandrowi a nie nim grać? Nie wiem dokładnie a w kampanię Cienia Śmierci grałem bardzo dawno temu. Poza tym, jak znam życie łatka 1.7 pojawi się w tym samym dniu co DLC. Well, trza czekać na kolejne newsy:). Pozdrawiam(przepraszam za tak chaotyczną wypowiedź. Coś się ze mną dziwnego dzieje:P) |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: Danse Macabre | wróć do komnaty |