Witaj Nieznajomy!
|
temat: MM9 - komnaty Kwasowej Groty komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Irhak |
Jeżeli tutaj będą zadawane takie pytanie, jak do tej pory, to nie mam nic przeciwko temu, żeby ten temat był i od tego. ;) |
Kontrakan |
W takim razie mam następne pytanie :P O co chodzi z dziećmi u lodowego olbrzyma ? Bo zawsze jak gram, to nie ogarniam, niby otwieram im klatki, ale później nie ma ich we Frosgardzie. :0 Za ich 'uwolnienie' dostaje się więcej PD czy co ? Gadać też nie chcą. :/ |
Irhak |
Pewnie kolejna pozostałość po questach, które miały być, ale ostatecznie z braku czasu/pieniędzy wycofano je. Podobno nawet zadanie uwolnienia ich pojawia się w księdze zadań, kiedy je spotykasz. |
Alamar |
Do tego zadania potrzebujesz jednej rzeczy - fletu. Dzięki niemu będziesz mógł wyprowadzić dzieci z zamku Yanmira. No dobra, bujdy ale cała ta sytuacja przypomina mi opowieść o grajku z Hameln. ;) |
Kontrakan |
Przepraszam za tę lawinę pytań :) Dlaczego jak wychodzę z dworu bogów od Skraelosa, to Sven jest zamieniony w fauna ? I nawet później jak się teleportuję do Trjorgardu to on tak jakby siedzi. :0 A po drugie - Tryygva został drugi raz zabity ? |
ben |
Witam! Gdzie mogę zdobyć czar "Punkt orientacyjny Lloyda"? Byłem we wszystkich sklepach i nikt go nie sprzedaje. Edit: dostałem już odpowiedź od Irhak. |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: MM9 - komnaty Kwasowej Groty | wróć do komnaty |