Witaj Nieznajomy!
|
temat: Multi komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
zdobywca |
Może zdradzi mi ktoś tajemnice w jaki sposób można pograć w h6 online? Czekałem na patch 1.5, doczekałem się... jednak w pokoju z nikim tak na prawdę nie można pograć, bo w zasadzie nie ma chętnych. Czy są miejsca, w których umawiacie się na grę? |
Alchemik |
Mam ten sam problem, tez nie ma mam z kim grać. Cytat: Czy są miejsca, w których umawiacie się na grę? Jest coś w rodzaju zamkniętego czatu i tworzenia grup, gdy tworzy się grę online, ale niestety nie rozumiem jak działa ta "kreegańska technologia". |
Alchemik |
Ja jestem za. |
Alchemik |
Może ktoś juz ma doświadczenie z grą online żeby wytłumaczyć jak to w ogóle działa. |
zdobywca |
hmmm... a co tu jest do wyjaśnienia? Ja jestem chętny na ustalenie terminu... co prawda u mnie jest taki problem, że ja mógłbym zagrać np. jutro o 20.00, ale potwierdzenie w 100% mógłbym dać dopiero o 16.00 ;) |
Kradziej |
Ktoś zakłada grę z hasłem najlepiej żeby jakieś inne osoby nie wbiły podaje hasło innym umówionym i grają. |
Alchemik |
Co do umówienia się to robi się to przez ten wbudowany czat? |
eviltiger |
Ja jestem chętny na grę, możemy się kiedyś umówić w prę osób i zagrać. Czas przeważnie mam zawsze rano i zwykle wieczorem, tylko w soboty wieczorem nie mam czasu. :P |
temat: Multi | wróć do komnaty |