Witaj Nieznajomy!
|
temat: Problem z logowaniem na Uplay komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
TopFunny525 |
Nie jesteś sam. Też mam ten problem. A hasło powinieneś uzyskać odrazu po wysłaniu zapomnienia hasła^^. Spróbuj teraz. Jak nie. To najwidoczniej coś jest z u-playem. |
marcopolo321 |
kurcze mnie tez niedziala serwery im padly??? nieakceptuje hasla wogole;/ kpinaaaaa |
Alchemik |
Cóż mnie tylko niepokoi że nie zostało to zapowiedziane, akurat to niepodobne do polityki Ubisoftu, już kiedyś robili coś z serwerami i zapowiedzieli to, a tutaj może byc też coś niezależne od Nich. |
eviltiger |
Ja mam ten sam problem, tylko że ja nawet hasła nie mogę zmienić, ponieważ nie chce mi się otworzyć strona, którą mi wysyłają na pocztę, dokładnie jest napisane "błąd podczas dostępu do żądanej strony". Na innych forach też piszą ludzie, że mają z tym problem, więc to może wina serwerów. |
Alchemik |
Cytat: tylko że ja nawet hasła nie mogę zmienić Nie tylko Ty, chyba wszyscy mają ten problem. |
Alchemik |
Nie wiadomo czy to zamierzone czy niezależne od Nich. |
DrakeBurn |
Ubi to Ubi Trzeba zaczekać... |
marcopolo321 |
reasumujac wstyd ! dzis jedyny dzien kiedy mozna pograc weekend eh zal i to w takich godzinach off;/ |
TopFunny525 |
Tak jak mówię niczego nie przyspieszymy musimy czekać. Możliwe, że wieczorem będzie coś wiadomo. Sprawdzę na facebooku Ubisoftu i u-playa. Może tam jest coś podane. |
marcinkam |
jest uplay zalogowałem się |
Alamar |
Jakby komuś wciąż U(shall not)Play nie działał, to proponuję w okienku logowania zamiast nicku wpisać adres maila. A przy okazji, po lewej stronie okienka logowania jest przycisk o uruchomienia gry off-line (bez Confluksa, ale gra działa). |
eviltiger |
ja dalej nie mogę zmienić hasła :( czy to może by wina serwerów ? |
Alchemik |
Dalej są jakieś problemy. U mnie raz loguje raz nie (specjalnie sprawdziłem). |
Perrin |
Jak działa, jak NIE działa ;/ masakra.... |
Dark Dragon |
Po co kolejny temat skoro o tym samym mowa jest tu? W związku z Uplayem może pomóc głównie czas i czekanie :P |
Alamar |
Dlatego, że nie dotyczy ten problem gry, ale usługi Ubisoftu. UPlay dzisiaj raz działa, raz nie najwyraźniej. |
TopFunny525 |
Well. Nie wiem jak u was ale u mnie dalej to samo. Poczekam do jutra rana. Wtedy być może skończą. Pozdrawiam. |
temat: Problem z logowaniem na Uplay | wróć do komnaty |