Witaj Nieznajomy!
|
temat: MM7 problem z instalacją win7 komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
hamino |
Witam mam taki problem,że klikam na setup chwilę coś wczytuje i póżniej nic się nie dzieje jakby ktoś mógłby mi pomóc byłbym wdzięczny :) mam win 7 |
Shael |
Po kilkunastu minutach powinien ruszyć, na pewno w procesach jest :) Miałem tak samo, wyłączam kompa a tu mi instalator wyskakuje :P |
hamino |
no nic to czekam setup ten pierwszy doszedł tu 100% i zniknął i narazie nic sięnie dzieje mam nadzieję, że w końcu ruszy :) |
Shael |
Ewentualnie możesz spróbować z skopiowaniem płyty na dysk i uruchomieniem setupa z zgodnością, może coś da :) |
Alchemik |
Możesz jeszcze spróbować uruchomić jako administrator, kiedyś też miałem problem z jakąś aktualizacją do starszej gry. Uruchomienie jako administrator pomogło. |
TopFunny525 |
Albo użyj również Zgodności systemowej. Wybierz Windows XP. I powinno ci zadziałać. Might and Magica nie instalowałem jeszcze. Powiedz jeszcze tylko czy masz 64 bitowy? Czy 32? Bo na 64 bitowych trochę się znam gdyż sam mam Windows 7 Professional 64 Bit. |
Alchemik |
Cytat: Albo użyj również Zgodności systemowej. Wybierz Windows XP. Albo nawet Windows 98, pod XP podobno też są problemy z tą grą. |
temat: MM7 problem z instalacją win7 | wróć do komnaty |