Witaj Nieznajomy!
|
temat: Dodatki z edycji kolekcjonerskiej komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
rafal2611 |
Witam, Mam pytanie dotyczące dodatków z edycji kolekcjonerskiej. Nie chodzi mi o artbooka czy soundtrack a o dodatkowych herosów i artefakty. Czy istnieje możliwość ich posiadania (odblokowania) majac standardową edycje Herosów 6? |
Alamar |
Na razie nie (przynajmniej oficjalnie), ale prawdopodobnie w (odległej) przyszłości te elementy będą dostępne dla każdego gracza. |
DrakeBurn |
W formie płatnego DLC oczywiście. |
Dark Dragon |
W zasadzie w sprzedaży, być może jeszcze są te przedpremierowe ULC co były w Empiku... W inny sposób niestety nie, bo taki właśnie jest urok LEKów (Limitowanych Edycji Kolekcjonerskich). |
Acid Dragon |
To coś z empiku i tak dodawało tylko 1 bohatera i 1 artefakt, a więc nie wszystkie elementy EK. |
rafal2611 |
Chciałbym sie dowiedzić jeszcze jak to jest z tymi dodatkowymi herosami i artefaktami, tzn jest napisane że kod może zostać użyty jedynie raz do ściagniecia dodatkowej zawartości i że takie materiały mogą byc odblokowane jedynie raz przy użyciu unikalnego klucza. W takim razie moje pytanie: czy tworząc konto Ubisoft, zostanie w nim zapisane że został aktywowany klucz i np przy reinstalacji Herosów zawartośc dodatkowa będzie już dostępna? Przeciez może się zdarzyć np zmiana komputera, potrzeba reinstalcji gry. Jeśli tylko raz mozna aktywować ten kod i pobrac dodatki to lipa. Może ktoś wie jak to jest rozwiązane? |
Dark Dragon |
Dodatki są przypisane do konta i zostaną na zawsze. |
temat: Dodatki z edycji kolekcjonerskiej | wróć do komnaty |