Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Wmurowany] Problemy techniczne i półtechniczne komnata: Baszta Czempionów (Duel of Champions) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 - 12 - 13 | |
HappyDexter |
To pozostało nam czekać w tej sprawie... Smutno, bo miałem nadzieje kupić w tym tygodniu jakiś zestaw :<. |
Alistair |
W chwili pisania tego posta serwer działa. |
Mesael |
Czy serwer wam działa bez zarzutu? Ja co chwile mam jakieś bugi. Nie da sie grać. |
Hayven |
U mnie bugi zdarzają się coraz rzadziej. Moja rada: nie przeciążaj połączenia internetowego, np. używając w tym czasie Gadu-Gadu czy przeglądarki internetowej. Bardzo istotne jest sprawne połączenie z serwerem i dlatego kiedy grasz w DoC, najlepiej skupić się tylko i wyłącznie na tym. A jeśli już tak robisz, to nic nie mogę już poradzić :< Najwyżej czekać, aż bugi zostaną naprawione... i mieć na to nadzieję :P |
Alamar |
Nie gadaj bzdur - dzisiaj serwer Ubi działa jak w każdy weekend, czyli praktycznie nie działa (pady, rozłączenia, brak synchronizacji, zawieszanie się podczas fazy doboru kart. itd.). :P Wina leży po stronie Ubisoftu, a nie gracza. |
laszka |
Mnie dzisiaj nie znajduje walk. |
jollo |
Mi właśnie znajduje grę i pojawia się pusty ekran. Próbowałem challange z Hayvenem i gra się wywaliła... |
Mesael |
Mam to samo. Najlepszy był motyw ze szwajcarem. Wszedłem, wyrzuciło mnie i straciłem ponad 70 punktów, ale to kilka dni temu. Tak miałbym już ponad 1400. Zauważyłem, że należy poczekać aż do chwili gdy przeciwnik wyjdzie z pokoju czatu. Potem można śmiało zresetować grę bez utraty punktów. ps. Grając z Hayvenem - zdezintegrowane - raczej zakładaj, iż to On ma problem z połączeniem. Chyba musi zmienić operatora, a nie na radiówce lecieć. ;D |
Hayven |
@jollo - wiem, wtedy też mi się gra zacięła i zatrzymała na ekranie treningu z przyjacielem. Dostałem od ciebie wiadomość, ale nie mogłem na nią odpisać, ani w ogóle nic zrobić :/ |
wukong1982 |
Nie udało się połączyć z serwerem, problem u wszystkich? |
Diader |
Witam Gram w tę gre od dwóch dni i nie ukrywam, że podoba mi się ze względu na miłe wspomnienia z gier w MtG. Ponieważ zastanawiam się czy w nią dłużej nie pograć mam pytanie o zdarzające mi się przywieszki klienta (wyglądają jak mega lagi), które to problemy jak na złość trafiają się jeszcze w trakcie prawie że wygranej bitwy ;) Czy ten problem jest przejściowy czy tez ma charakter powszechny i z konieczności należy go tolerować? Czy może też jest to coś po stronie mojego kompa (w co wątpię)? Coś co moge poprawić. Z góry dziękuję za opowiedź. |
laszka |
Akurat od 2 dni są lagi an serwerze :) Myślę ze są przejściowe i wynikają z tego że Zespół odpowiedzialny za DOCa skupia się teraz na wydaniu nowego dodatku a nie na rozbudowie infrastruktury sieciowej :) A przydałoby się jakieś nowe serwery postawić bo ludzi coraz więcej chętnych do grania :) |
Diader |
Bardzo dziękuję za szybką i wyczerpującą odpowiedź :) Pozostaje więc grać spokojnie dalej i pomijać "głośnym" milczeniem te losowe zdarzenia kiedy to uciułane punkty ELO nieznacznie spadają w dół ;) |
laszka |
Właściwie to jak Ci "zlaguje" pod koniec gry, to potyczka jest zaliczana. Więc dostajesz elo. ;) |
Diader |
Mam jeszcze jedno pytanie. W trakcie walki wyskoczył komunikat mniej więcej brzmiący "Przepraszam ale twój czas się skończył..." i mnie wylogowało. Czy to normalne? (Ta gra mnie co dzień zaskakuje czymś nowym) |
laszka |
"Runtime Error" czyli na ponad 15 sekund straciłeś połączenie z serwerem ;) |
Bolo |
Czy tylko mi cały dzień nie udało się połączyć z serwerem? Nawet strona główna DoC nie działa. |
nickbeznicka97 |
Nie, nie tylko tobie. |
Dark Dragon |
Trwa przerwa techniczna. |
Alistair |
Chyba się skończyła, bo udało mi się zalogować. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 - 12 - 13 |
temat: [Wmurowany] Problemy techniczne i półtechniczne | wróć do komnaty |