Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Wmurowany] Problemy techniczne i półtechniczne komnata: Baszta Czempionów (Duel of Champions) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 11 - 12 - 13 | |
Dark Dragon |
Pobrałeś nowego klienta i zainstalowałeś w domyślnej lokalizacji? Otwiera się menu z aktualizację, lecz nie posuwa się pasek z aktualizacją? Czy db zrozumiałem? |
Azon |
Spróbuj pobrać aktualizację jakimś innym klientem torrent i wrzucić ją do folderu. plik .torrent powinieneś mieć w: Ubisoft\MMDoC-PDCLive\GameData\patches\MMDoC-PDCLive\ |
TopFunny525 |
Albo zainstaluj_(bądź pobierz) jeszcze raz klienta. Ubisoft powiedział, że mogą wystąpić jeszcze różnej maści błędy... |
Jaukosh |
Witam. Mam dodatek Pirates of the Savage Sea i kod do aktywacji Craga Hacka. Wchodzę w Sklep, w zakładkę kodu, wpisuję go, ale nie działa. |
TopFunny525 |
Jakiś tam :P: Witam. Mam dodatek Pirates of the Savage Sea i kod do aktywacji Craga Hacka. Wchodzę w Sklep, w zakładkę kodu, wpisuję go, ale nie działa. Dark Dragon: Na razie nie ma również możliwości ponownego użycia kodu z DLC o Crag Hacku... Jedyne widoczne dla mnie rozwiązanie to czekać na update... |
Jaukosh |
To trochę niefajnie ze strony Ubi, że dają coś, ale nie pozwalają tego wykorzystać. |
Lux |
Mam problem z aktualizacją. Kiedy klikam na ikonkę DoC pojawia mi się podłużne okienko informujące o czekaniu na aktualizację i zaczyna się mnożyć do nieskończoności. Dopiero po jakimś czasie pojawia się okienko z tradycyjną aktualizacją. |
Acid Dragon |
Tak mogło być - ale jednorazowo. Sprawdź, czy problem się powtórzy już po dokonanej aktualizacji. |
Narsil |
Czy ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego sklep w mojej wersji DoC wygląda tak? |
Dark Dragon |
Jak dla mnie wygląda to tak jakby grafiki się nie zładowały... |
Narsil |
Tylko, że tak jest za każdym razem i nie jest to kwestia połączenia z Netem (niezłego). Niestety, ten bug uniemożliwia mi korzystanie ze sklepu, a więc i grę. :/ |
Dark Dragon |
Próbowałeś reinstalować grę i/lub instalować w domyślnej lokalizacji? |
Alamar |
Wie ktoś, czym otworzyć pliki *.bof z tekstami? Notatnik niby działa, ale sam układ tekstu jest nieczytelny. |
Narsil |
Dark Dragon: Próbowałeś reinstalować grę i/lub instalować w domyślnej lokalizacji? Yup. Nie pomogło. :/ |
Dark Dragon |
Proponowałbym usunięcie plików tymczasowych z dysku... chwilowo nic innego nie przychodzi mi do głowy... Alek: Notatnik to jedyny program, którym próbowałem coś tam otwierać...
Wie ktoś, czym otworzyć pliki *.bof z tekstami? Notatnik niby działa, ale sam układ tekstu jest nieczytelny. |
AmiDaDeer |
Jeżeli Notatnik działa, ale średnio, to warto pomyśleć o Excelu lub o Notepad++ - a nuż zaskoczy. |
TopFunny525 |
A jeśli to nie zadziała, to albo Word, Albo TextEdit albo TXTEDIT. Różnica między tymi dwoma ostatnimi jest spora, oprócz nazwy dzielą je lata świetlne w funkcjach, może one pomogą :)... |
Gravius |
Witam, ja z kolei dostaję ciągle informację o nieprawidłowej nazwie Uplay i nie bardzo wiem co z tym zrobić =/ Dopiero co zainstalowałem grę, miałem nadzieję zobaczyć no i lipa (sprawdziłem swoją nazwę użytkownika na Uplayu i wiem, że wpisuję ją poprawnie (a przynajmniej sam w to wierzę)) |
Elektus66 |
Cześć! To mój pierwszy post na Kwasowej i mam małe pytanie, w sumie 2 pytania. 1. Mam chęć kupienia Homm6-Gold, znajdują się tam 2 dlc, a z tego co mi wiadomo jak się je kupowało to otrzymywało się bonusowe kody do MMDoC. Czy te kody otrzymam również ze złotej edycji? 2. Podobno w marcu ma wyjść dodatek do Homm6 z lochem. Czy można spodziewać się w tym okresie dodania frakcji lochu do Duel of Champions? Na koniec mała prośba. Czy można byłoby wysłać mi zaproszenia do znajomych w grze, bo chciałbym osiągniecie. A mógłby ktoś napisać czy nekro zbudowane pod trucizny i osłabiane to dobra droga? Jeszcze tak dobrej tali nie mam, bo grę znalazłem w tę sobotę. Edit Co do pytania o Homm6-gold - można prosić o szybką odpowiedź, bo jutro mogę mieć okazje kupna Heroesa, a bohater twierdzy i 25k golda pomoże zapoczątkować 2 talie, tym razem twierdzy. |
Dark Dragon |
Witaj! Elektus66: Tak.1. Mam chęć kupienia Homm6-Gold, znajdują się tam 2 dlc, a z tego co mi wiadomo jak się je kupowało to otrzymywało się bonusowe kody do MMDoC. Czy te kody otrzymam również ze złotej edycji? Elektus66: Nie mogę być tego absolutnie pewny, jednak z rozmów z twórcami mniej więcej coś takiego wynikało. Zatem bądźmy dobrej myśli, a jeśli tylko czegoś się dowiem to na pewno was o tym poinformuję.2. Podobno w marcu ma wyjść dodatek do Homm6 z lochem. Czy można spodziewać się w tym okresie dodania frakcji lochu do Duel of Champions? Elektus66: Zapraszam do tego tematu. Podaj tam swój nick lub zapraszaj osoby, które już to uczyniły.
Na koniec mała prośba. Czy można byłoby wysłać mi zaproszenia do znajomych w grze, bo chciałbym osiągniecie. |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 11 - 12 - 13 |
temat: [Wmurowany] Problemy techniczne i półtechniczne | wróć do komnaty |