Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Baszta Czempionów (Duel of Champions)temat: [Wmurowany] Problemy techniczne i półtechniczne
komnata: Baszta Czempionów (Duel of Champions)
strona: 1 - 2 - 3 ... 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13

Paayor PW
27 czerwca 2013, 14:33
http://pics.tinypic.pl/i/00407/lx5fw5pqamow.jpg
Miał ktoś takiego buga? Wie ktoś jak to naprawić? To już z 4raz, aby nie było.

jollo PW
3 lipca 2013, 10:15
Nie wiem czy wszyscy dostali maila, bo różnie z tym jest, ale Ubisoft padł ofiarą jakiegoś ataku, gdzie mogły być skradzione loginy/zahaszowane hasła. Także Ubisoft zaleca zmianę haseł.

Hayven PW
3 lipca 2013, 10:22
@Paayor, ja często mam tego buga. Nie wiem, czemu to się dzieje, ale najlepiej nie korzystaj z innych programów w czasie grania i nie graj kiedy masz słabe połączenie z Internetem.

goluminium PW
4 lipca 2013, 06:07
Witam. Wczoraj pojawił mi się taki oto problem przy uruchomieniu gry:
the application failed to initialize properly click ok to terminate the application

Wie ktoś moze co z tym zrobić?

Hayven PW
4 lipca 2013, 08:53
1. Znajdź folder, w którym jest zainstalowana gra (domyślnie MMDoC-PCD live czy mniej więcej coś w tym styku). Powinny w nim się znajdować takie foldery, jak m. in.: GameData, Redist, Replays. Jeśli brakuje choć jednego z wymienionych, NIE JEST to folder z grą, ale jego kopia. Wówczas olej ją i poszukaj tego prawdziwego.

2. Kliknij na folder prawym przyciskiem myszy i z listy wybierz opcję "Kopiuj".

3. Kliknij prawym przyciskiem myszy, będąc w folderze, w którym chcesz mieć DoC-a. Z listy wybierz polecenie "Wklej" (ew. po prostu będąc w tej lokalizacji, naciśnij "Ctrl+V"). Równie dobrze możesz to zrobić w tym samym folderze, w którym była zainstalowana gra, jest to obojętne.

4. Voila! Grę uruchamiasz przez "Launcher.exe" w skopiowanym folderze. Starego najlepiej nie usuwaj, bo będziesz musiał pobrać od nowa aktualizację :P

Tursonidas PW
5 lipca 2013, 02:05
Cholera mam to samo :/ a reinstalacja pomoże??? Powyższe niestety nie zadziałało a może za słaby ze mnie technik :(

Alistair PW
6 lipca 2013, 17:37
Czy komuś też czasami gra się ściąga ponownie? Rzadko bo rzadko, (do tej pory 2 razy) ściąga mi się aktualizacja, a nie wygląda mi to na aktualizację. Za każdym razem ma 178,31 MB.

Tezacjusz PW
6 lipca 2013, 17:49
Ostatnio była przerwa w działaniu serwerów i ja też musiałem ściągać od nowa, więc to normalne. Za każdym razem 180 mb.

Martfa PW
12 lipca 2013, 11:27
Czy wie ktoś co zrobić, żeby przy logowaniu do gry przestało wyskakiwać w przeglądarce internetowej to durnowate powiadomienie o zmianie hasła? Lubię moje hasło i nie chcę go zmieniać, a Ubi cały czas chce mnie uszczęśliwiać zmianą na nowe.

jollo PW
12 lipca 2013, 12:30
Lepiej zmień, np dodaj jakiś wykrzyknik czy gwiazdkę. Bardziej lubisz swoje hasło, czy swoje konto? ;)

Hayven PW
27 lipca 2013, 08:48
Czy tylko ja mam dzisiaj problem z połączeniem się z serwerem?

EDIT: Wszedłem na mmdoc.net i dowiedziałem się, ze nie tylko ja. Wygląda to tak, jakby serwery Ubisoftu były wyłączone, nieczynne, padnięte albo zhackowane (nie działa forum, ale już strona z newsami tak).

Ile to może potrwać i jaka jest tego przyczyna? D:

kuackillah PW
27 lipca 2013, 09:22
Mam dzisiaj to samo już kilka razy chcę się połączyć z serwerem i nic z tego, tak samo forum Ubi też się nie chcę załadować.

HappyDexter PW
27 lipca 2013, 09:49
Dudes, mam podobnie (chyba ^^), w pierwszym okienku wyskakuje mi AutoUpdate do launchera, a w drugim sam launcher i nic nie może połączyć się z serwerem Ubi.

wukong1982 PW
27 lipca 2013, 12:37
No u mnie też nie działa. A obecność trzeba potwierdzić, żeby główna nagroda pieczątek była :-) A swoją drogą, to mogli by zrobić tak jak w league of legends, że przy problemach technicznych z ich strony dają rekompensaty w postaci, pieczęci czy złota.

Karasnik PW
27 lipca 2013, 14:31
No to widzę, że nie jestem jedyny :P

Alistair PW
27 lipca 2013, 14:49
Też uważam, że powinna być jakaś rekompensata. Ostatecznie można trochę stracić na takich awariach czy wyłączeniach serwera. Jak na razie zawsze dostawałem na koniec tygodnia trochę pieczęci, które nie są łatwe do zdobycia i utrata np. 175 pieczęci może zaboleć.

Hayven PW
27 lipca 2013, 14:49
Czy jest może ktoś, kto ma kontakt z Ubi i umiałby powiedzieć coś więcej na ten temat? :P

laszka PW
27 lipca 2013, 15:19
W sumie to pewnie znowu mają włam, bo całe Ubi padło.

Alamar PW
27 lipca 2013, 15:19
A na Failbooka tak trudno samemu zajrzeć?

Cytat:
It seems our Data Center is having some trouble! Ubisoft IT teams are working on it and hope to get them back online as soon as possible!

EDIT:
Ubi nie padło, pozostałe strony o MM działają poprawnie.

Hayven PW
27 lipca 2013, 15:50
Otóż to, na przykład (prawie, of coz :P) bez problemów mogłem sobie pograć w MM:H6 :P

PS. A co z moją nagrodą dzienną? D:

Alamar:
A na Failbooka tak trudno samemu zajrzeć?

Jeszcze dzisiaj rano takiego wpisu nie było -.-
strona: 1 - 2 - 3 ... 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
temat: [Wmurowany] Problemy techniczne i półtechniczne