Witaj Nieznajomy!
|
temat: Głupi żart Ubisoftu w Prima Aprilis czy może jednak prawda? komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
Miziak |
Jak podał dziś Ubisoft na swoim facebookowym, fansicie: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150704204224588.420144.161184829587&type=3 A wy jak myślicie? |
Alamar |
Minotaur wygląda ciekawie. |
Miziak |
Mi osobiście dziwnie wygląda tylko ten Goblin reszta jest `zacna` ^^ Jestem jak najbardziej za powrotem do korzeni ^^ |
Belegor |
Typowy żart, ale minotaur.... odjąć mechaniczne części to wygląda na fajną jednostkę lochu, ale zaraz, zaraz....rogi, czarne włosy, fioletowa skóra z zielonym, świecącym na zielono tatuażem....Illidan?! |
Warmonger |
To nie pierwszy tego typu news dzisiaj. Podoba mi się, nie powiem... dlaczego jednak dobre wiadomości ukazują się głównie 1 kwietnia, a przez resztę roku pojawiają się tylko opóźnienia i wybrakowane patche? :P |
Mitabrin |
Proponuję przeprowadzić konkurs na jak najoryginalniejsze polskie nazwy dla czterech zaprezentowanych już jednostek i później najlepsze propozycje przesłać tłumaczom. :3 |
AmiDaDeer |
Chrząkacz, Płomiarz, Skokownik, Wielki Wóz. Też mi problem. |
Warmonger |
Wielki Wóz, dobre XD! Desperat, Minotaurzy Skoczek, Piroman, Nagi Czołg. |
Alamar |
Gruntowy, Kangur, Ziemniak (Pyra), Zbiornikowiec |
vinius |
Gruntz, Jumpman, Pyrrus, Tank. |
Matheo |
Kurcze, ale zaskoczenie. Albo to zbieg okoliczności, albo bardzo dobry żart. Jednak można się było spodziewać czegoś takiego. Przecież już w HV można było znaleźć tajemniczy czołg i wrak samolotu. To chyba była zapowiedź. |
Irhak |
Nie zapominajmy o Ufoludku z Dzikich Hord! (sic!) |
fishkebab |
Ale się ucieszyłem, ale mam nadzieję, że to nie jest żart :D. Co do nazw to: Hałaśliwy żołnierz/Piechur Cyber-trup/Cyber-zombie(a co tam, dam wszystkie) Piroman/Piromaniak Bombardier/Niszczyciel Skaczący żołnierz/Skaczący Strażnik(skoczek zbyt mi się z Małyszem kojarzył :D) Cyber-Czołg/Ciężki Czołg Moloch/Pancernik Napisałem takie nazwy, jakie wymyśliłem do Forge w H3. |
Matheo |
Rewolwerowiec/Partyzant/Snajper Miotacz Płomieni/Władca Płomieni/Piroman Maszyna Szturmowa/Pancerna Maszyna Szturmowa/Czołg Lotnik/Zwiadowca/Dywersant Może najlepsze nie są, ale to zawsze coś ;) |
Dark Dragon |
Szkice ładnie wykonane, ale mogły być udostępnione w wyższej rozdzielczości :) |
Xelacient |
Zbyt piękne by było prawdziwe, ale w końcu jakaś akcja Ubisoftu, która wzbudziła mają sympatię no i przynajmniej mamy (nie najgorsze) grafiki, ale ten minotaur to chyba jakiś spoiler "normalnej" jednostki. |
Nerevar |
Cytat: Tzn jakiej? Minoś w 1467x2048 mi wystarcza - a taki jest na mordokniżce ;)
Szkice ładnie wykonane, ale mogły być udostępnione w wyższej rozdzielczości :) |
Cysierius |
To jest żart, a po drugie dali nam sygnał, że pracują nad lochem :) |
temat: Głupi żart Ubisoftu w Prima Aprilis czy może jednak prawda? | wróć do komnaty |