![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 | |
![]() Chris ![]() |
Witam wszystkich zarejestrowałem się tutaj, ponieważ chcialbym was się zapytać czy macie jakieś informacje o spolszczeniu bądź chociaż zangielszczeniu do modu HotA??? Kiedy można się spodziewać wersji 2.0??? Wychowałem sie na tej grze i nie dowierzałem wczoraj patrząc, że w końcu HotA została wydana :D. Jeżeli załozylem temat w złym miejscu bądź jest gdzieś na forum informacja o spolszczeniu czy podobny temat to przepraszam :). Pozdro!!! |
![]() TopFunny525 ![]() |
@Chris Spolszczenia jak i zangielszczenia póki co za chiny nie będzie. Angielska wersja Hoty pojawi się dopiero wraz z premierą wersji 2.0. Co do spolszczenia, to Hobbit mówił, że coś tam ma. Ale lepiej poczekać do premiery v. 2.0. |
![]() Matheo ![]() |
Witaj Chris ;) Wszystkie info o spolszczeniu znajdziesz tutaj :). Jeśli chodzi o kolejne wersję to też znajdziesz kilka info w tym temacie. Jednak chyba nikt nie wie kiedy ukażą się następne wersję HotA. |
![]() Chris ![]() |
Dzięki wielkie za odpowiedź :D szkoda, że nie wiadomo kiedy wyjdą następne bo czuje się jak dziecko przed szybą sklepową xD |
![]() Matheo ![]() |
Spoko ;) Ja mam podobnie heh. Czekam na jakieś wieści. Zaglądaj na Heroes Comunity ;) Jeśli gdzieś się pojawią nowiny o kolejnych wersjach, to właśnie tam:) |
![]() AmiDaDeer ![]() |
TopFunny525: Jeszcze raz, łopatologicznie:Co do spolszczenia, to Hobbit mówił, że coś tam ma. Spolszczenia NIE MA. Jest natomiast TŁUMACZENIE. To TŁUMACZENIE możecie zobaczyć choćby i TUTAJ. Spolszczenie (czyli to, co ma być faktycznie w grze) będzie wtedy, kiedy wyjdzie następna wersja (to jest 1.1) i kiedy programiści z HotA Crew je zaimplementują w grę. Na chwilę obecną spolszczenie z mojej strony jest technicznie NIEMOŻLIWE. Matheo: Wyobraź sobie, że tu też. A i tak wszelkie informacje pochodzą z forum DF2.Jeśli gdzieś się pojawią nowiny o kolejnych wersjach, to właśnie tam:) Zresztą - prawdopodobnie o tym, kiedy wyjdzie następna wersja Hoty, dowiemy się w dniu premiery. |
![]() Chris ![]() |
No to nic nam nie pozostało tylko grać i czekać na następną wersję :D. Wkurzające są te krzaczki zamiast cyrylicy ale da sie przeżyć :) |
![]() Matheo ![]() |
Najgorsze jest coś takiego, ,O nowy budynek,, a za chwilę, ,tylko co on robi,, heh. Dobra też jest kampania ;) Wstęp dużo mi mówi heh. |
![]() Chris ![]() |
Ja na czuja gram :p i jakos to jest :d |
![]() Matheo ![]() |
Jazda to była jak miałem HotA w jednym folderze z WoG heh. WoG był po angielsku, a Heroes po polsku, więc miałem trzy języki w jednej grze. Ciekawie było heh. |
![]() Chris ![]() |
No to ladnie :p. Nie lubię WOGa na początku mi sie podobał ale potem zrazilem się do tych posklejanych jednostek itp ;p |
![]() TopFunny525 ![]() |
Cytat: Wiem, że jestem upierdliwy, ale prosiłbym o poprawę ortografii i słów typu "zrazilem" bądź "ladnie" :D. BTW. nie ma narazie co liczyć na spolszczenie HOTA. Przynajmniej narazie. Do czasu. Jak to Hobbit ujął do czasu aż nie ukaże się wersja 1.1 bądź 2.0 z Kronverk.
No to ladnie :p. Nie lubię WOGa na początku mi sie podobał ale potem zrazilem się do tych posklejanych jednostek itp ;p |
![]() Matheo ![]() |
@ Chris Właśnie ;) Ciekawe czy da się dało grać bez dowódców i tych ulepszeń. Wtedy byłoby spoko ;) Ale o tym w innym temacie trzeba pisać. Zaraz coś skrobne heh. |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Cytat: Od tego mamy tę stronę. :)
Najgorsze jest coś takiego,, O nowy budynek,, a za chwilę,, tylko co on robi,, heh. Dobra też jest kampania ;) Wstęp dużo mi mówi heh. |
![]() Matheo ![]() |
A widzisz heh. Przeoczyłem to, dzięki ;) Genialna fabuła. Uwielbiam takie motywy z czterem żywiołami heh. Mi się podoba. Ale o czym jest kampania Przystani? O poszukiwaniach Rogu Otchłani? Myślicie że kolejne wersję HotA będą mówić o pozostałych trzech artefaktach powstałych z kuli? |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Patrz uważnie, a się dowiesz, o czym jest ta kampania. |
![]() Chris ![]() |
Ja tam gram w skrimsh z dziewczyną :). Aż serce rośnie jak patrzę jak mój Skarb zagrywa się w trójeczkę :D EDIT/// Próbował ktoś zmiany języka windowsa na RU (tak ja przy instalacji WOG)??? Może poskutkowałoby to poprawnym wyświetlaniem cyrylicy w HotA ale pewnie znowu nasze polskie znaki by się "rozkrzaczyły" :/ |
![]() Matheo ![]() |
Dziewczyna przed HIII to rzadkość ;) Moja nie przepada za grami w jakiejkowiek postaci heh. Tak z ciekawości zapytam;) Jak jej idzie heh? EDIT: Musiał byś ściągnąć polskie i rosyjskie czcionki, do WoG żeby tych krzaczków nie było ;) |
![]() Chris ![]() |
A dobrze nawet :) dzisiaj się pochwaliła, że wygrała potyczkę. Jutro do niej jadę to podrzucę jej jeszcze czwóreczkę i piątkę :D. Ma słabego pc to gra w stare gry :p na wakacjach zaliczyliśmy diablo II po LANie, cud będzie jak heroes V jej będzie ładnie śmigać :D EDIT/// Niech mi wybaczy administracja za off-top :) |
![]() Matheo ![]() |
Sprawa spolszczenia i tak już zamknięta, więc małego offtopu nie da się uniknąć ;) A jeśli chodzi o problem z językiem w HotA, to zedytowałem w posta wyżej :) |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: [HotA/różne] O możliwościach spolszczenia |
![]() |