Witaj Nieznajomy!
|
temat: Gra niestandardowa a dostępni bohaterowie komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Alchemik |
A wróci wybór bohaterów niestandardowych tak jak w H3, czy będziemy musieli używać bohaterów rodowych? |
Dark Dragon |
Osobiście myślę, że taka możliwość nie byłaby problematyczna, a nawet kojarzy mi się, że w H6 można było wybrać jedno z wcześniej zakupionych/odblokowanych bohaterów :) Zresztą jeszcze tydzień i wszystko będzie wiadome :) |
Farben |
Przeglądając teraz nową zawartość "Ołtarzu Życzeń" zauważyłem, że są wszyscy bohaterowie do odblokowania, trochę się trzeba naklikać, ale warto. Wreszcie moje modlitwy zostały spełnione, nie wiem czy to zasługa patcha 1.5, czy Piratów, czy już to wcześniej wprowadzili, ale dla mnie to zmiana ważniejsza niż ekrany miast :) |
Alamar |
Nie wszyscy, tylko ci z brązowego poziomu. Bohaterowie kampanijni z poziomu srebrnego i wyżej są do "odblokowania" za "jedyne" 600-1000-1200 żetonów każdy. |
TopFunny525 |
Cytat: Mnie jakoś tryb offline nie obchodzi. Za online nic nie płacę, a korzyści z tego jakieś tam są. Poza tym nawet rozłączyć się nie mogę, chyba że kabel wyjmę, a to już absurd. W online nie ma standardowych bohaterów, jedynie tych, których sam utworzę. Ale jeśli. uplay na trochę zamknie serwer to jak zagrasz? Będziesz musiał w offline. |
Alchemik |
Fajnie że w końcu dodali standardowych bohaterów do wyboru, nawet tych z kampanii. Szkoda tylko że komputer w grze niestandardowej dalej ma do wyboru dwóch, ale to już mniej ważne. |
TopFunny525 |
Jest pewien problem z jednym bohaterem. Haishin czy Kaishin się nazywał. Nieważne. Podczas animacji gdy wygrywa się bitwe gdy on jest pod postacią Kenshiego to zmienia się na kenseia. Przepraszam, że tak dziwnie napisałem, ale chyba dałem do zrozumienia o co chodzi?^_^. A łatka jest niesamowita. Pozdrawiam. |
Alistair |
Wcale nie zagram, bo w ogóle nie gram. Kolejna kasa w błoto, ale się chyba tego nie oduczę. Czekam na King's Bounty: Wojownicy Północy i jest to jedyna gra, która mnie interesuje. H6 mam tak naprawdę gdzieś. Gdyby błędów nie było na początku (przynajmniej dotyczących umiejętności jednostek), to może bym w to pograł. A tak, to może kiedyś do tej gry wrócę, w co powątpiewam, skoro do H5 też się nie przekonałem. |
Cichy2511 |
Mam pytanie.Mam problem ponieważ gdy włączem w heroes 6 grę niestandardową i wybieram pojedynek i tam opcję legion itd.to jak chciałbym grać dwoma stronami to nie mogę bo mogę tylko jedną a druga jest SI.Moje pytanie:Czy można zrobić tak żeby dało się grać dwoma stronami czy nie?Proszę o odpowiedż pilnie!!! |
Hayven |
Zamiast gry niestandardowej wybierz w menu grę wieloosobową. |
Cichy2511 |
A co potem? |
Alistair |
A potem wybierz opcję Hot Seat - płonące krzesło (dolny lewy róg). A potem w prawym górnym rogu masz Ustawienia, zmieniasz typ gry na Pojedynek, rozpoczynasz grę, wybierasz mapę, wybierasz sobie armie i bohaterów, i walczysz. |
Cichy2511 |
Dzęki wielkie |
strona: 1 - 2 |
temat: Gra niestandardowa a dostępni bohaterowie | wróć do komnaty |