![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 20 - 21 - 22 | |
![]() Drwal ![]() |
Trith: Trzeba zburzyć i zbudować na nowo I bardzo dobrze. Robisz świetne grafiki w innych projektach, a akurat w Twoim mam wrażenie, są chyba trochę poniżej tego poziomu. Błagam zmień avatar, razi w oczy pikselowaty dodo :D |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Daractive: Tło fabularne jest. Ba - część jednostek już w tym uniwersum wystąpiła.
planujesz jakieś fabularne tło dla tego miasta, czy raczej będzie ono oderwane od uniwersum? |
![]() Daractive ![]() |
Nie wiem do końca jaki klimat zamierzasz osiągnąć ostatecznie, ale jeżeli mogę coś zasugerować to chciałbym zwrócić uwagę że pierwsza wersja ekranu miasta miała pewną aurę nienormalności przywodzącej z lekka na myśl "Alicję w Krainie Czarów", której w nowszej wersji jakby zabrakło. |
![]() mr_R ![]() |
Thrith (mam nadzieje że dobrze napisałem), czy któraś jednostka jest gotowa. Chciałbym kiedy z kimś gram, " a teraz podłoże ci świnie". |
![]() Trith ![]() |
Świnia wyleciała z lineupu już jakiś dłuższy czas temu. Link z defami jednostek jest chyba jeszcze aktywny, na pierwszej stronie (i pewnie w banku stworzeń Groty też). Sam projekt miasta jest na chwilę obecną "poniekąd rozwijany", czyli jeszcze czasu minie zanim cokolwiek sensownego z tego wyjdzie. PS. Awatara dodo nie zmieniam, chyba że znajdę coś co mi bardziej przypadnie do gustu. |
![]() Sirielle ![]() |
Uzbrojony ptak dodo to świetny pomysł. Kojarzy mi się z ptaszyskami z serii Final Fantasy. Rzeczywiście miastu można dodać więcej klimatu "Alicji w krainie czarów". Do ekipy pasowałby Kot w butach. W każdym razie ciekawy pomysł, mam nadzieję, że uda się go zrealizować. Co do awatara - a nie da się zrobić większego renderu dodo i zamiast z dA podlinkować go w sensownym rozmiarze? |
![]() Andruids ![]() |
Przychylam się do prośby. Trith, daj HDodo : < |
![]() zeryss ![]() |
Kiedy będzie wersja beta miasta? |
![]() Trith ![]() |
Projekt zawieszony na czas nieokreślony. |
![]() Morglin ![]() |
Szkoda. |
![]() zeryss ![]() |
там же только собрать до кучи в vcmi |
![]() Pointer ![]() |
Pomysł niegłupi, jeśli tylko autor nie ma nic przeciwko. Jak się komuś to nie podoba, to najwyżej nie pobierze... ;) |
![]() zeryss ![]() |
Pointer dokonać wersji vcmi |
![]() krasnolud99 ![]() |
Z tego co widziałem w temacie macie tylko 6 jednostek |
![]() zeryss ![]() |
15 jednostek http://www.space-nation.eu/?d=D8337F3F1 |
![]() Ursus ![]() |
Jak tam idą postępy nad miastem :) ? |
![]() Trith ![]() |
Studia nie wybaczają, jest również lenistwo. Zatem z tym miastem będzie jak z Duke Nukem Forever. |
![]() Andruids ![]() |
Trith: Czyli w końcu wyjdzie, ale będzie kompletną klapą, o której będzie głośno przez jakiś miesiąc? : p
Zatem z tym miastem będzie jak z Duke Nukem Forever. |
![]() Drwal ![]() |
Trith: Trzeba będzie chyba zmienić rating Dworu. xDStudia nie wybaczają, jest również lenistwo. Zatem z tym miastem będzie jak z Duke Nukem Forever. A tak na poważnie, trochę szkoda. Studia akurat mają to do siebie, że albo jest mnóstwo wolnego czasu, albo nie ma go wcale. Pozostaje wtedy wygrać z lenistwem i dworek szybko się posunie do przodu. Miasto ma naprawdę ciekawy klimat, bardzo zbliżony do Cathedral Hoty, |
![]() Kammer ![]() |
ANDRe: Nie, to będzie Vori. Czyli w końcu wyjdzie, ale będzie kompletną klapą, o której będzie głośno przez jakiś miesiąc? : p Drwal: Mówiłem. :P
Trzeba będzie chyba zmienić rating Dworu. xD |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 20 - 21 - 22 |
temat: [VCMI/projekt] Dwór |
![]() |