Witaj Nieznajomy!
|
temat: Clash of Heroes - Pojedynki w sieci komnata: Mroczna Świątynia (Heroes Online, Clash of Heroes) |
wróć do komnaty |
Dark Dragon |
Temat do umawiania się na granie przez sieć 1vs1 lub 2vs2. Możecie też wpisywać nazwy swoich kont Steam, aby można się odnaleźć i umawiać ewentualnie przez Steam. Mój profil to oczywiście Dark Dragon. Gram dość często i zawsze chętnie podniosę rękawicę ;) |
diab |
Czy Dark Dragon/Częstochowa/Poland? bo dużo Dark Dragonów Mój diab / Czar.Nikolai.The.Mad i oczywiście avatar Czara z z 1-ego King's Bounty |
Dark Dragon |
Dokładnie ten :) |
vinius |
Cytat: Widać, doceniacie klasykę. Brawo! ;)
diab / Czar.Nikolai.The.Mad i oczywiście avatar Czara z z 1-ego King's Bounty |
diab |
Jak ta "klasyka" wyszła (king's bounty 1) to ja już byłem dorosłym człowiekiem któremu nie wypada grać w takie gierki a ja ciągle gram w MightandMagiki |
AmiDaDeer |
Cytat: Bluźnierstwo! Nikt nie jest za stary na cokolwiek z serii Might and Magic!
dorosłym człowiekiem któremu nie wypada grać w takie gierki |
rt2011 |
Czesc, Jeśli ktoś z tu obecnych gra jeszcze w Clash of Heroes w wersji na PC, zapraszam na pojedynki online. Mój nick na steamie: redthunder75 Jak macie pytania co do samej gry, piszcie:) |
SiwyJazZ |
Demo mi się strasznie spodobało i stąd moje pytanie czy jest duży ruch online w tą gre ? Prosiłbym o odpowiedź, ponieważ ona zdecyduję czy zakupię tą gre. Ps: Przepraszam że w tym temacie, ale w 50% jest adekwatny do mojego pytania. :) Wielkie dzięki szukałem informacji po necie, lecz znalazłem tylko wasze forum stąd rejestracja i pytanie do użytkowników. Potem możecie usunąć post żeby wam tematu nie zaśmiecał. Pozdrawiam. |
Dark Dragon |
Cytat: Demo mi się strasznie spodobało i stąd moje pytanie czy jest duży ruch online w tą gre ? Duży, mniejszy w 2vs2 niestety, ale tak zawsze znajdzie się ktoś chętny do grania ;) |
SiwyJazZ |
Dziękuję bardzo za odpowiedź zamawiam w takim razie oryginał i jak trochę poćwiczę może się odezwę znów w owym temacie i zagramy coś razem. Dziękuję. |
Matheo |
Faktycznie przydatne info tu można znaleźć ;) |
temat: Clash of Heroes - Pojedynki w sieci | wróć do komnaty |