Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Portal Przeszłości (Heroes VI)temat: [Przywiązany] Problemy techniczne z Heroes VI
komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 12 - 13 - 14

technokrata51 PW
25 września, 21:02
Też właśnie mam problem. Gra twierdzi że moja karta graficzna nie spełnia wymagań sprzętowych.
Mam lapka z Intel Ultra 7 i Intel arc graphics.
Podpowiesz czy da się coś z tym zrobić?

Alexei Griffin PW
25 września, 21:16
Jeśli gra twierdzi, że Twoja karta graficzna nie spełnia minimalnych wymagań go prawdopodobnie gra uruchamia się na zintegrowanej karcie graficznej, która ma niewiele pamięci, ewentualnie nie masz sterowników do Intel arc. Weź też pod uwagę, Miej też na uwadze, że samo Heroes VI naprawdę ma problem z obsługą kart graficznych, na 100% nie ma wsparcia dla Twojej karty graficznej, więc jeśli masz sterowniki i wymuszoną opcje uruchomienia gry na Intel arc to prawdopodobnie nic nie poradzisz. Sam miałem w dniu premiery Herosa VI kartę Intel HD4000, po wielu kombinacjach uruchomiłem podstawkę i ukończyłem ją. Z dodatkami był już problem bo wykorzystywały jakieś efekty specjalne, które powodowały, że wszystkie obiekty stawały się bardzo ciemne, wręcz niewidoczne. Więc samo uruchomienie nie gwarantuje, że ukończysz całą grę.

Belegor PW
26 września, 20:45
W przypadku problemów graficznych- bardzo pomaga zmienianie trybu pełnoekranowego w okienko. Ten problem pojawia się ogólnie od DLC z Crag Hackiem, przy rafach i świecących mapach z wodą. Zamienianie z okienka na pełny ekran również pomaga, gdy w trakcie gry mapa gry staje się czarna.
strona: 1 - 2 - 3 ... 12 - 13 - 14
temat: [Przywiązany] Problemy techniczne z Heroes VI