Witaj Nieznajomy!
|
temat: [różne] Pytania komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Alistair |
A nie możesz zainstalować tego po ludzku? W ogóle się dziwię, że instalator widzi tę skopiowaną wersję gry. Gdy zainstalujesz WoGa na normalną instalację H3, to i tak będziesz mógł grać w czystych Heroesów. WoGa uruchamia się odrębnym plikiem. |
mancias_sc |
Niepotrzebna ekwilibrystyka, Alistair dobrze mówi. Zainstaluj na zwykłe czyste HoMM3, bez jakiś nowych katalogów. Dodatkowo pamiętaj, żeby nie było w ścieżce dostępu polskich liter. |
Matheo |
Panowie nic to nie dało. Dalej jest: VERY IMPORTANT!!! Your system LANGUAGE and COUNTRY should be set to ENGLISH/USA before the installation. After Instalation can change them back. Zmieniłem wszystko co się da nawet klawiatury. Nie wiem o co może chodzić. |
vinius |
Podaj ścieżkę dostępu do katalogu, w którym zainstalowałeś Heroesa. Następnie napisz, jakie czynności wykonujesz przed instalacją WoGa. |
Może to głupia odpowiedź, ale czy przy zmienia klawiatury, języków itd.., wcisnąłeś "OK"? |
Matheo |
Tak, potwierdzam zmiany jakie chce wprowadzić. Przy niektórych konieczne jest wylogowanie, a przy niektórych ponowne uruchomienie. To co robię dokładnie opisałem podobnież dwa posty wyżej. Ten zacytowany wyżej komunikat., pojawia się ogólnie przy wszelakich błędach? Czy tylko jeśli ustawienia językowe i regionalne są nie zmienione. EDIT: Eureka :) Mam WoG, gram Gajem, wszystko działa. Dziękuję bardzo za pomoc. Problem leżał gdzie indziej heh. Teraz W oGule nie ma problemów ;) |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: [różne] Pytania | wróć do komnaty |