Witaj Nieznajomy!
|
temat: Pare pytan komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Hanuman |
Witam, jestem nowy i chetnie bym pogral online w Wog`a, czy mozecie mi wytlumaczyc wszystkie zasady jak grac, gdzie szukac ludzi i inne przydatne sprawy? GG: 8722438 Skype: Hanuman_4 Pozdrawiam |
OGARexs |
1 Musisz mieć Woga. 2Zainstaluj Haimachi. 3Dołącz się do jakiejś sesji/stwórz własną(możesz dołączyć do mojej). Żeby grać znajdź sobie jakiś poradnik co i jak. Gra jest taka sama jak w normalnej grze. Tab - czat przez który możesz rozmawiać z innymi graczami. Moja sesja NAZWA/ID 167349285 HASLO = cerber PS: Witam kolejną przeką... EKHE kolejnego mieszkańca w Kwasowej Grocie. |
Shin0bi |
Ja do gry polecam GameRanger - o każdej porze ponad 50 graczy czeka na grę, w porywach do 150. Chociaż niewielu gra w woga (bo on i tak jest głównie do SP) |
Hanuman |
Witam Rex, juz dodalem Cie w hamachi, moze dzisiaj pozno w nocy masz czas? ;) Shinobi, nie jestem zorientowany w spolecznosci heroes`a, mozesz wytlumaczyc dokladniej jak sie dostac do GameRanger? |
OGARexs |
Od 21:00 Do 1-2:00 jestem wolny. Ale czekam od 20:30. |
Hanuman |
Ok, fajnie, postaram sie byc jak najszybciej, ale sadze, ze najbardziej prawdopodobna jest 23 / 23:30 |
NewSeener |
Ja (i większość mieszkańców groty pewnie też) nie polecam gry w WoGa przez sieć- od tego zacznijmy... |
Hanuman |
Nie mam za bardzo z kim grac hot seat, wiec jestem skazany na internet, takze mimo wszystko sprobuje pograc ;). Rex, sorry, ze nie bylo mnie wczoraj, pol nocy mialem burze i wszystko bylo wylaczone, mam nadzieje, ze mozemy jeszcze raz sprobowac, moze dzisiaj tak jak Ci pasuje? |
OGARexs |
MI pasuje tak jak wczoraj i jeszcze 2 rzeczy; 1 zmień awatar. 2Jestem OGARexs po Rexsów to jest jak goblinów. PS rozmawiajmy przez GG bo tu się bajzel robi i strażnicy zaraz zamkną temat GG: 33608908 |
Shin0bi |
Instrukcja do gry przez GameRanger. http://www.forum.legendyheroes.pl/viewtopic.php?f=12&t=93 |
Hanuman |
A gdzies jeszcze mozna znalezc ludzi? Na GameRanger patrzylem i widzialem tylko gry homm3, woga nie bylo :/ |
Hanuman |
Ktos dobry ma ochote zagrac 1v1? Na wogifikacji dodajacej do h3 jedynie dowodcow i stwory na 8 poziomie Siec hamachi: "woggames" / hasla brak |
temat: Pare pytan | wróć do komnaty |