Witaj Nieznajomy!
|
temat: Beta Testy komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
jestemowca |
Witam :-) Chciałbym się zapytać czy dysponuje ktoś może wolnym kluczem do wersji beta którym mógłby się podzielić? |
Nerevar |
Z jeden pewnie znajdę ;) Jeśli jest jeszcze potrzebny, wyślij mi maila |
jestemowca |
Oczywiście, że jest jeszcze potrzebny :-) mój adres: jestem-owca@wp.pl |
Kain |
Witam Pograłem w demo (do bety nie mam klucza mimo, że rozdawali gdzie popadnie - taki los). Chciałem się podzielić spostrzeżeniami: Plusy: - wszystkie jednostki są użyteczne (przynajmniej biorąc pod uwagę te w demo) na każdym poziomie. Nie było jednostek typu Zombie czy wieśniak - czyli nikomu do niczego niepotrzebne. Ciekawe podejście i wysoce obiecujące. - grafika całkiem ładna - idea obszarów kontroli z przypisanymi kopalniami i siedliskami obiecująca. Czyżby koniec z wojnami podjazdowymi i wydzieraniu po jednej kopalni? Byłoby miło. - oznaczenia wyników starć dość klarowne (choć czasem mylące bo wskazują, że nastąpi kontratak wtedy gdy go nie będzie - rozumiem wynika z niedoszlifowania) Minusy: - najbardziej nieuchwytny, ale mnie najbardziej przeszkadzający - tempo bitew. Wszystko się straszliwie ślimaczy. Zanim jednostka się zbierze do ruchu, zanim podejdzie zanim wyjmie miecz, zanim uderzy - usnąć idzie. już nie mówiąc o takich kwiatkach, jak fakt, że kusznik zdąży strzelić, napiąć kusze, ziewnąć i przeciwnik dopiero doznaje obrażeń. Bardzo wkurzające - rozwój bohatera - może i nowatorskie rozwiązanie ale połapać się w nim bardzo ciężko. Na początek ilość umiejętności jest porażająca i trudno się zoorientować. Pewnie po dłuższym czasie grania to nie problem, ale na początek jednak chyba tak . Jakoś jestem przyzwyczajony do starego dobrego doboru losowego przy zachowaniu odpowiednich wag - ekran miasta paskudny Czy w becie któreś z tych problemów zostały rozwiązane? |
Travis |
Ja chciałem Ci tylko doradzić na temat szybkości poruszania się jednostek, ustaw sobie prędkość maksymalną, to wtedy sprawnie będą chodzić.;) |
strona: 1 - 2 |
temat: Beta Testy | wróć do komnaty |