Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Problem] String was not found komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Grzegrza |
Witam . Mam problem z kuźnią w zamku szukałem tu na forum rozwiązania ale nie znalazłem nic . Jak wchodzę w nią ( w byle jakim zamku ) to pojawiają się opcje do wybrania ( parę ich jest ) ale przy każdej jest napisane "String was not found" i nie wiem które wybrać by kupić naprzykład namiot . Mam wersję WoG'a 3.58f + Spolszczenie + Polskie Czcionki . |
Grzegrza |
Jest ktoś w stanie pomóc ? |
Irhak |
Hmmm... to jest dziwne... A próbowałeś sam rozgryźć które jest które? Eksperymentalnie? BTW. - IMO powinieneś zreinstalować WoGa... |
Grzegrza |
Próbowałem reinstalować, a jeżeli chodzi o rozgryzanie to też próbowałem ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale czasami jest inaczej ustawione nie raz jest do wybrania 10 opcji i każda jest nazwana String was not found a czasem tylko 4 nie wiem od czego to zależy :/ . |
Trang Oul |
Skoro chodzi o teksty, można się domyślać, że to wina spolszczenia. Zainstaluj czystą wersję angielską i zobacz, czy wszystko działa. |
Grzegrza |
Możliwe że tak jest ale nie da rady zrobić tak żeby kuźnia była kompatybilna ze spolszczeniem ? |
temat: [Problem] String was not found | wróć do komnaty |