|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: Sanktuariumkomnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty
|
| strona: 1 - 2 | |
![]() Mitabrin
|
To ja dodam jeszcze, że smok z H1 przypomina mi smoczycę ze shreka... Cytat: Możliwe że bedą sie poslugiwać magią przywoływania z powodu mnogości elementali w ich mieście, bądź jakąś nową szkoła magii (ilussion lub slt). Po dogłębnym przeanalizowaniu wyglądu jednostek stawiam na to, że miasto będzie się parało magią wody... Cytat: Kiryu (z Godzilli, która swoją drogą nawet zerżnieta wyglądem bylaby lepsza jednostką niz to to) co to wogóle jest?? To bydle jest wodnym, lodowym czy smokiem błeskawic? Po zapoznaniu się z opisem kirinów na wikipedii, jednak stwierdzam, że pasuje to to do klimatu miasta, radzę zrobić to samo. |
![]() Aayren
|
Mi się miast bardzo podoba. Kolejny celny strzał, pomiędzy "kopiowaniem 3" a "wymyślaniem durnot zamiast trzymać się klasyki". Tak jak większość jedynie dwie bliźniacze jednostki elite mnie odpychają, jak ktoś wspomniał, nadawałby się tam chociażby syreny. Płakać mi się chce, że brak w podstawce akademii, ale patrząc na to co oferuje nam Ubi, myślę że dzielnie zniosę jej brak. |
![]() Alamar
|
Kilka screenshotów z filmiku przedstawiającego Sanktuarium: Irenka Gryf ![]() Gerhart Wilk ![]() Konik ![]() Szkice jednostek oraz ich portrety. Jak widać duszek źródła nadal jest wśród nag, choć ostatnio widzieliśmy ją jako żywiołaka wody. No, ale nagrywanie filmiku też swoje trwa i możliwe, że w międzyczasie nagi pozbyły się tego potworka. |
![]() PaoDak
|
Konik ma nawet fajne rogi. Bohaterowie też są ciekawi, ci co są pokazani będą w kampani. |
![]() Cysierius
|
Nagi są zajebiśce._Żadne elfy ani krasnoludy ich nie_zastopią, do tego kirin to coś nowego i on jest smokiem tylko, że chińskim i do tego umie latać. Bardzo mi się podobają kappy. |
![]() Cysierius
|
według mnie bardzo mi się podobają te jednostki z sanctuarium |
![]() TopFunny525
|
Sanktuarium według mnie to całkiem niezła rasa. Japońsko-chińskie klimaty nieźle się sprawdziły. Jednostki są w_ porządku. (Grałem nimi chyba z trzydzieści razy) Najbardziej mi się podobają kiriny i Perłowe Kapłanki (tzw. Lekarki). No i w sumie ci wojownicy z szóstego lvl. Kenshi? Kensei? Jeden pies. Wracając do tematu. Miasto jest ciekawe, ma niezłe umiejętności, a najlepszą z nich to chodzenie po wodzie. Przynajmniej nie traci się kasy i surowców na statek. |
| strona: 1 - 2 | |
| temat: Sanktuarium |
wróć do komnaty
|