Witaj Nieznajomy!
|
temat: Tłumaczenie MM7MaestroMod komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
Kirin |
Od dosyć dawna pracowałem nad tłumaczeniem MM7MaestroModa. I właśnie nadchodzi moment, w którym chciałbym zaprezentować Wam efekty mojej pracy. Samo tłumaczenie jest w fazie public beta. Wszelkie zauważone błędy proszę zgłaszać w tym temacie, lub też drogą prywatnego kontaktu (dane kontaktowe podane są w profilu). Instrukcja obsługi: 1. Wykonaj kopię zapasową katalogu Might and Magic VII\DATA 2. Zainstaluj MM7MaestroMod (do pobrania w Skarbcu) 3. Pobierz spolszczenie i podmień pliki events.lod oraz icons.lod z ich odpowiednikami w katalogu Might and Magic VII\DATA 4. Jeśli chcesz odinstalować moda, przenieś pliki z kopii zapasowej na ich pierwotne miejsce. Miłej gry! |
LISZ |
co w ogóle daje to tłumaczenie ? |
Kirin |
Hmm... Daje możliwość zagrania w wymienionego wyżej moda w języku polskim. |
Shael |
Jak posuwają się prace? |
fishkebab |
Oby takich pracowitych ludzi jak ty było więcej w naszej społeczności. Oczywiście składam gratulację choć spolszczenia nie testowałem ale na pewno to zrobię. Edit:Czekam oczywiście aż skończysz ten projekt. |
Kirin |
Generalnie tłumaczenie jest już ukończone (no, może z wyjątkiem menu) - teraz potrzebuję tylko informacji o literówkach, błędach, źle poskładanych zdaniach... |
Shael |
Znalazłem takie: -Zwój Lodowy Pociskt -Fragment of soldiers diary Na razie to wszystko :) |
adibum |
A ja znalazłem w opisie klucza do teleportacji na Sz. Wyspę : Small Key. |
Shael |
Można prosić o nowy link? a i czy to spolszczenie będzie działać z samym MM7rev4modem? |
Tarnum777 |
Podpisuję się pod prośbą. |
dominikcz |
Również byłbym zainteresowany ponownym wrzuceniem tego do sieci. |
Kirin |
Link w pierwszym poście został poprawiony. |
dominikcz |
Dzięki wielkie:) |
Ratonhnhaké:ton |
Proszę o ponowne wrzucenie do internetu, ponieważ plik został usunięty. |
cherie |
Można prosić o ponowne wrzucenie spolszczenia? :) |
Dren |
Byłbym bardzo zadowolony gdybyś wrzucił to jeszcze raz bo link wygasł i się nie wczytuje mi strony. |
malibu886 |
Mogę prosić o ponowne wrzucenie? Ozłocę. |
James_Dean |
Próbowałem kiedyś zagrać w MMVII z Maestro modem (jako że grę już znam niemal na pamięć) i miałem problem z opuszczeniem Szmaragdowej wyspy... Nakombinowali z przedmiotami etc. a ciężko znaleźć te podstawowe do wygrania turnieju. Ktoś ma jakąś solucję/poradnik? |
temat: Tłumaczenie MM7MaestroMod | wróć do komnaty |