Witaj Nieznajomy!
|
temat: [ERA/dodatek] The Succession Wars komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 50 - 51 - 52 | |
Orzie |
Cześć! Na razie mogę tylko powiedzieć, że wersja 0.8.2 jest mocno przestarzała pod względem grafiki i stabilności. Następna wersja v0.9 poważnie zmieni stan gry. Jednakże na razie mogę powiedzieć, że w wersji 0.9 nadal będzie istniało 8 frakcji. 9. frakcja jest w przygotowaniu, ale zostanie zaprezentowana w późniejszych wydaniach. Obecny plan zakłada wdrożenie kampanii (wersja 0.9 powinna zawierać klasyczne kampanie Heroes 2) wraz z odpowiadającymi im mechanikami kampanii. Mechanika rozgrywki zostanie znacznie zmieniona w późniejszych wersjach. Jednak w wersji 0.9 pod względem rozgrywki nie powinno pojawić się wiele zmian: wizja, którą przedstawię zespołowi, dotyczy okresu „przejściowego”, więc gra w wersji 0.9 nie będzie sprawiała wrażenia bałaganu z dużą ilością niekompletnych cechy. Raczej v0.9 będzie stabilniejszą i ładniejszą wersją obecnego H3SW z dopracowaną grafiką, dostępnymi kampaniami i (mam nadzieję) kilkoma ulepszeniami rozgrywki, takimi jak osobne masowe wersje niektórych zaklęć. Powiedzmy, że będzie to głównie rozgrywka w stylu Heroes 3. Ale to jest tymczasowe. Możemy być w 100% pewni, że wszyscy „nowi” bohaterowie zostaną wymyśleni na nowo, ponieważ zdecydowana większość z nich była wcześniej wypełniaczami. Również niektóre ekrany zamkowe przechodzą obecnie poważną rekonstrukcję. |
Fandor |
Które 8 frakcji trafi do wersji 0.9? Jakie będą ich line-upy? Pytam tylko, jeżeli nie jest to jakąś niespodzianką. ;) |
Orzie |
Frakcje będą dokładnie takie same, jak we wszystkich wersjach v0.8, z wyjątkiem składu Witch, który ma zawierać nowe stworzenie. Przepraszam, że nie podałem żadnych dalszych szczegółów, ale wolałbym tego nie podawać nazw, statystyk i opisów 7*8=56 stworzeń. :) |
Fandor |
Informacja, że pozostanie 8 frakcji z v0.8 oraz, że tylko Witch zmieni skład jest dostateczna dzięki. Przydałaby się jakaś strona jak komnaty na grocie z zebranymi wszystkimi informacjami o waszym projekcie. ;) |
Orzie |
Dokumentacja jest w przygotowaniu. Jednak nie pojawi się przed wersją 0.9. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 50 - 51 - 52 |
temat: [ERA/dodatek] The Succession Wars | wróć do komnaty |