Witaj Nieznajomy!
|
temat: [WoG/mod] 8th Level Reborn komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 | |
Blade |
Skoro Grobowiec ma być w Nekropolii, to Jaskinia Mroków gdzie? |
Irhak |
Jaskina Mroków -> Cienie -> Dungeon/Loch |
Miziak |
Witam, Mógłbym prosić o rehost bo link z pierwszego posta wygasł =/ Z góry dzięki, Pozdrawiam, Miziak ;) |
Irhak |
OK... Tutaj masz wersje PL na innym serwerze... nie powinien tutaj link wygasnąć.. ;) I BTW.: f!eld: Kreator: - odgłosy, skoro prosisz ;P Jakoś fanem transseksualistów nie jestem :P Mi jakoś nie przeszkadzają one... po prostu gram z wyłączonymi dźwiękami, chociaż wiem, że wiekszość graczy tego nie robi ;) |
Miziak |
Dzięki bardzo! |
Miziak |
Ej nie wiem czy to błąd czy tak ma tyć bagienny potwór nie ma grafiki??? |
Trang Oul |
A przeczytaj jego opis... Poza tym, skoro go nie widać, to nie ma znaczenia, czy tyje. |
Oj ma znaczenie, ma... Jak tyje, znaczy że głośniej sapie. A wtedy go łatwiej zlokalizować! |
Altair |
Kreator Irhak: Może mi ktoś z tym pomóc? *mina Puszka ze Shreka* Tu macie pliki ZEOBJTS.txt ZEOBJTSlepsze.TXT Wybierzcie sobie które wolicie, jednak uważam, że bardziej kompatybilna z wogifikacją będzie wersja dwu-kratkowa (oczywiście nikt mnie nie posłucha ;)). |
Irhak |
A wiesz, że jeszcze brakuje 2 budynków i będe mógł wypuścić nową wersję z budynkami, bo w starej ich nie ma jeszcze? ;) |
Irhak |
OK... to lekki update dot. 8LR. (BTW. teraz dopiero zauważyłem, że 8LR jest robione pod NU ;P) Mam gotowy podział co kiedy się ukaże. Wersja 0.8: - budynki, - dodatkowe defy jednostek, - 2 niespodzianki, a właściwie 3 ;) Wersja 0.9: - UN44.def :( - umiejętności, - kompletny skrypt (mam nadzieję, że Altair pomoże). Wersja 1.0: - odgłosy. Wersja 0.8 już wkrótce! |
Irhak |
Tak jak obiecałem wersja 0.8 jest już dostępna! Dostępna od jakiegoś czasu na mojej stronce ;) Link do działu download, gdzie znajdują się łatki wog dla AR i 8LR w wersji 0.8 ;) |
Aklantes |
Witam Kreatorze Irhaku. Mam drobny problem z 8LR v 0.8. Otóż po bezproblemowym ściągnięciu pliku .wog z podanego linku i umieszczeniu go w katalogu update okazuje się, iż jest on uszkodzony (przynajmniej tak twierdzi program). Gdy sprawdzam go za pomocą winRara, to niby jest wszystko w porządku, jednakowoż moda zainstalować w tej wersji nie mogę. Czy mógłbym prosić Cię o poradę w wolnej chwili? Ufam żeś zdrów. |
Irhak |
Musiałbym dostać ostatnią wersję pliku WoGdebugXX.txt od Ciebie... Znajduje się on w katalogu woglogs... wtedy będę mógł określić, co jest nie tak... Cytat: Ufam żeś zdrów. A zdrowy, zdrowy, dziękować... ;) EDIT - @down - mogę być przez jakiś tydzień niedostępny, więc nie wiem czy to tak dobrze... nie wiem nawet czy jutro będę miał czas na to... EDIT2 - a jednak... |
Aklantes |
Już wysyłam niezbędne pliki. Dziękuję za rychłą odpowiedź. :) |
Irhak |
WoGDebug8: Critical error in file C:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic III - Zlota Edycja\InstallWoG\ZAVG156Z.MSK, install aborted Erro in action: Create file Wygląda na to, że nie wszystko jest tam... sprawdziłem i trzeba pozbyć się z h3sprite.txt linijek ZAVG156Z.MSK i ZAVG157Z.MSK, bo w tych miejscach będzie wyskakiwać error... |
Aklantes |
Dziękuję za pomoc. Po dostosowaniu się do Twych porad instalacja przebiegła pomyślnie. Dobrej nocy życzę. |
Lyokoheros |
Można prosić o screena wszystkich nowych jednostek na polu bitwy? |
Irhak |
Nie, bo nie posiadam... ;) a poza tym to są jednostki 8. poziomu a nie z kilku poziomów, więc jest niemożliwe danie ich w jednej walce ;P Z (nie)uszanowaniem, KI ;P |
Dragonar |
Kreator Irhak: ...bo nie ma czegoś takiego jak edytor map... ;P
(...) a poza tym to są jednostki 8. poziomu a nie z kilku poziomów, więc jest niemożliwe danie ich w jednej walce ;P |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 |
temat: [WoG/mod] 8th Level Reborn | wróć do komnaty |