Witaj Nieznajomy!
|
temat: Cmentarny Czat - banned komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
Haregar |
Witam! Głupio tak pisać osobny temat o dosyć błahej sprawie, ale czemu do kroć set jestem zablokowany na czacie?! Proszę o odblokowanie albo informacje, czemu. -Haregar |
Dragonar |
Prawdopodobnie za pseudo-RPG na Cmentarnym Czacie. Zakazano tego już bardzo dawno, ale wtedy Cię tu chyba nie było... |
AmiDaDeer |
Apeluję więc o to, ażeby gdzieś została zamieszczona lista słów i czynów na czacie zakazanych - nawet, jak nikt tego nie przeczyta, to przynajmniej nie będzie można mieć pretensji o to, że ktoś o tym nie wiedział! |
Acid Dragon |
Nie widzę takiej potrzeby. Lista słów zakazanych wynosi obecnie ledwie kilka elementów i żaden normalny człowiek nie użyje ich w normalnej konwersacji, chyba, że kto inny sobie zechce z niego zażartować. Zaś na chacie zabroniony jest spam. Po prostu "spam". A więc każda seria wypowiedzi, która nie jest dyskusją rozumianą jako wymiana zdań, opinii, pytań i odpowiedzi. W kategorię "spam" wpada więc z oczywistych powodów pseudo-rpg, zwłaszcza takie o lodówce. |
dambibi |
To teraz ja - wczoraj, podczas rewolucji było ok - dzisiaj rano(2kwietnia) mam bana - pytanie za co? |
Alamar |
Sam się dopraszałeś o to od wielu, wielu dni więc masz. |
temat: Cmentarny Czat - banned | wróć do komnaty |