Witaj Nieznajomy!
|
temat: [ERA, VCMI/mod] Odtworzenie miasta Grove komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 34 - 35 - 36 ... 42 - 43 - 44 | |
Kuririn |
Jeszcze coś nie tak jest.. cholera dam sobie spokój na dziś. Przy doświadczeniu jednostek krzaczy ... edit: poprawka |
Kuririn |
Testował ktoś tę nowa frakcje (GAJ)? Bo coś cisza... Czyżby nie było błędów?? Czy nikt nie lubi tej frakcji? |
mitlandy |
Ja zrobiłem inna wersje jakby komuś się zachciało nowe jednostki obrazek : i link :p http://www.speedyshare.com/YrgBb/grove.rar |
Kuririn |
Inną wersje? Hmmm.. widzę na zamieszczonym przez Ciebie screenie że, dodałeś tylko nowe stwory robione od nowa przez Tritha. Jezeli tylko to, taka wersja już istnieje :) Dodatkowo dodam że, nie dodawałem nowych stworów tylko dlatego bo, będą potrzebne mi w nowych ulepszeniach :) |
jarojj10 |
U mnie w wersji Kurina wyskakuje błąd po ataku :( |
Kuririn |
Wyżnej masz poprawkę tych plików :D |
Drwal |
Cytat: Inną wersje? Hmmm.. widzę na zamieszczonym przez Ciebie screenie że, dodałeś tylko nowe stwory robione od nowa przez Tritha. Jezeli tylko to, taka wersja już istnieje :) No i z tego co widzę są nowe portrety(słabe) własnej roboty, defy na mapie przygody. Więc nie tak wcale mało. Ale ogólnie wersja Mitlandiego stworzona na podstawie tej Kuririna. |
Zibi17k |
Ogólnie z Gajem nie ma problemów (obecnie używam tej poprawionej od HatredElement) Jedyny problem to, że jakaś jednostka wywala błąd na mapie tylko nie wime czy to jednostka z gaju czy z forge. Jak znajdę czas to zobaczę czy to jednostka z gaju ;) |
Ratonhnhaké:ton |
Mam takie głupie pytanie. Czym różni się Mroczny Elf od Nocnego? |
AmiDaDeer |
Mroczny elf. Nocny elf (a nawet dwa). Przede wszystkim kolor skóry, długość uszu, ogólna postura i występowanie (mroczne elfy to pełnoprawna rasa z Jadame, raczej trzymająca się cywilizacji, nocne elfy zaś to leśna odmiana elfów żyjąca w okolicy Antagarichu - przynajmniej według ostatniej oficjalnej, choć niedokończonej fabuły Gaju). |
Dzięki za info.Musze w końcu zagrać w jakieś MM.Którą część polecacie? A tak wgl miasto piękne, jest to jedne z tych wielu, których brakuje mi w HoMM 3. |
Morglin |
Ratonhnhaké:tonie (powinni Cię wychłostać za tak trudny nick ;) patrząc na nagę w twoim awatarze domyślam się, że najbardziej lubisz grać w trzecią część "hirołsów", dlatego polecam Ci na początek Might and Magic VII For Blood and Honor. Jej akcja toczy się na kontynencie zwanym Antagarich, czyli tym samym co w Heroes III. Oprócz tego gra jest najprzyjemniejsza dla ludzi niezaznajomionych z tego typu rpgami. To najprawdopodobniej* jedyna część serii, która na początku nie rzuca gracza na głęboką wodę :). PS: Przepraszam za post nie związany z tematem. Mam nadzieję, że nie skończy się to dla mnie klątwą (gobliny źle ją znoszą ;p). Ewentualnie jako niezaznajomiony z Grove mogę napisać: Fajny mod. Trzymam kciuki żeby wyszedł. *Piszę najprawdopodobniej bo nie grałem nigdy w część ósmą i dziewiątą. |
Morglinie, jeśli chodzi o mój nick o to chodziło i domyślam się, że musiałeś użyć opcji ctrl+c i ctrl+v.Dzięki ci za podpowiedz i zgadłeś w sprawie ulubionej części. Co do Grove, radziłbym zmienić animacje strzały pajęczej księżnej, ponieważ jest taka sama jak 3-poziom i lekko to denerwuje. |
Zibi17k |
Angielska wersja Grove (Tłumaczenie powinno być dobre 90% z waszej strony) http://www.mediafire.com/download/jxe5n2miqxdwjxp/grove_eng.rar nudziło mi się dziś :) |
AmiDaDeer |
...ze strony? Po cholerę ze strony, skoro ostatnia wersja Grove na Erę jest po angielsku? -_- |
Warmonger |
Czy jest to może wersja, która nie będzie w końcu się wysypywać podczas uruchamiania mapy? |
witchking |
Warto pokazać też na całości ekranu miasta. To ułatwia ocenę. |
Zibi17k |
Mi czasami coś wysypuje VCMI przy ładowaniu mapy tylko nie wiem, który mod. Obstawiam Grove lub Forge :( |
Warmonger |
Nie wiem, jak Forge, ale Grove wysypuje od samego początku, czyli od ładnych paru miesięcy. Któryś bohater ma niepoprawnie ustawioną armię. |
Zibi17k |
Według mnie to wina jednostki Treebeard Zły ślad trafiły się wreszcie ;/ Ale na pewno w Grove jest błąd |
strona: 1 - 2 - 3 ... 34 - 35 - 36 ... 42 - 43 - 44 |
temat: [ERA, VCMI/mod] Odtworzenie miasta Grove | wróć do komnaty |