Witaj Nieznajomy!
|
temat: [WoG/mod] Nowi Dowódcy komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
hugo |
fajne jednostki ale jest błąd nie można rozpakować |
Artov |
Fajne defy. Wszystkie był wykorzystane w mapie Stargate Atlantis, ale to dobry pomysł, żeby je użyć do minimoda. A tera posegreguję pod względem przynależności Świetne: Zamek, Bastion, Inferno, Loch Dobre: Cytadela (Fortess) Średnie: Wrota, Twierdza (Stronghold) Tragedia: Nekropolis, Forteca (Tower) |
Dragonar |
To coś w Nekropolis to ghul z Warcrafta III, natomiast to coś z Bastionu to... jeden z budynków nocnych elfów, również z Warcrafta. :P Jak wiadomo, mi się konwersje z WC oraz WoW nie podobają, więc według mnie o wiele lepszy jest mod Mitabrina. |
Gandalf |
Dowódcy są świetni. :D Oceny: New Commanders Pack Zamek-Bardzo dobry Bastion-Bardzo dobry Forteca-Dobry Inferno-Świetny Nekropolia-Bardzo dobry (nie wiem czy to plugastwo z WC, czy z filmu 300 Spartan) Loch-Dobry Twierdza-Bardzo dobry (coś mi on przypomina orka szamana z Gothica) Cytadela-Dobry Conflux-Świetny (Ale mieli fajny pomysł z tym żywiołakiem :]) Ogólna ocena: 5+ Ale Wasz mod też jest bardzo dobry. Ocena tych jednostek co ujawniliście: Forteca-Bardzo dobry Zamek-Świetny Bastion-Bardzo dobry Ogólna ocena: 5 |
Irhak |
Sorry, ale muszę przeprowwadzić "krucjatę" (czyt. sprostowanie) przeciwko paru błędnym oskarżeniom... Dragonar: To coś w Nekropolis to ghul z Warcrafta III Jak już to to jest Abomination... ghula masz tutaj... Dragonar: Fakt funkcjonuje jako budynek, ale ja bym go tak nie nazwał... Ancient Protector działa jednak jak jednostka... podobnie jak większość budynków Night Elves, zwłaszcza gdy się je "odkorzeni"...
natomiast to coś z Bastionu to... jeden z budynków nocnych elfów, również z Warcrafta |
Dragonar |
Kreator Irhak: Mój błąd.Jak już to to jest Abomination... ghula masz tutaj... Kreator Irhak: Fakt, że działa jak jednostka, ale ogólnie kwalifikowane jest do budynków na wszystkich stronach o WC.
Fakt funkcjonuje jako budynek, ale ja bym go tak nie nazwał... Ancient Protector działa jednak jak jednostka... podobnie jak większość budynków Night Elves, zwłaszcza gdy się je "odkorzeni"... |
Zombie |
czemu ten mod zajmuje aż 100mb? ja mam blueconnect więc sobie nie ściągnę.he |
Irhak |
jeśli to dobrze rozumiem... ten mod ma jeszcze elem. HoMM3 HD... |
Cati7 |
Aktualizacja NCPv1.5 Plik do pobrania [a url=http://www.mediafire.com/?igmgzmulb0m] TUTAJ[/a] Poprawiono parę drobnych błędów. Dodano trochę nowych rzeczy. Między innymi podmieniony został jeden z dowódców. Dodane zostały jeszcze lepsze animowane jeziorka. Inny, lepszy wygląd grzybków. Aktualizacja skryptu. [a url=http://heroescommunity.com/images/icons/icon36.gif][/a] INSTALACJA To install V1.5, 1.0 must be installed first, the installation method it's the same for both files. Those who already downloaded the NCP, just download the 1.0 to 1.5 file. 1. Extract all the files where you got HOMMIII Installed, by example C:\Program Files\3DO\Heroes 3 Complete, and replace if asked. 2. Run H3wUpd.exe to install the new content. 3. Run Heroes3HDSetup.exe and choose the resolution for your game, it will create new exe files to play with the new resolutions, h3wog.exe_HD.exe to play WOG or Heroes32.exe_HD.exe to play HIII Complete, by example. 4. Just PLAY ENJOY |
mocnyfull |
Co jak co ale ten tauren pasuje jako dowódca lochu. |
Lyokoheros |
No nawet ciekawe, jeśli chodzi o dowódców lochów i inferno to świetne, forteca też dobra, ale ten strój mógłby być bardziej niebieski niż brązowy, inni już mnie tak nie zachwycają, więc skoro nie można wybrać, których się chce mieć to nie ściągnę. Dowódca wrót mi się zdecydowanie nie podoba, bo po pierwsze co to ma być za stwór, po drugie dość tego ognia we wrotach, mamy już ognistego żywiołaka, feniksa, żywiołaka magmy, to po co jeszcze ognisty dowódca? Ja tam wolałbym, by był na przykład stworzeniem żywiołu lodu(bo to mój ulubiony żywioł), ale pasowała by też jakaś wyższa forma żywiołaka magii lub jakiegoś żywiołu którego nie było, czy też bliżej nieokreślonego/mieszanki żywiołów. |
Mitabrin |
Co prawda wątpię, by wiele osób jeszcze korzystało z mego moda, ale z racji na to, że ktoś mnie prosił o to, by mu go przesłać, to zamieszczam go i tu: Wersja angielska Wersja polska |
Zombie |
Może screeny jakieś? |
Pewu |
Oh man, chyba nie za dobrym pomysłem jest prawie wszystko wyciągać z WCIII, czy WoWa... Plugastwo jest gigantyczne, na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że większa od Tytana xD No cóż, pracujcie dalej, może w końcu zrobicie coś, że skusicie mnie do pobrania moda? ;) @Down: Sorry, nie spojrzałem za dobrze, na początku pomyślałem, że to dalej dzieło Mitabrina. |
Shin0bi |
Do kogo ty to piszesz? Autorzy moda nie są Polakami więc nie wchodzą na AC xd |
TopFunny525 |
Mitabrin: Prośba do ciebie. Mógłbyś może jeszcze raz wrzucić ten mod? Chciałbym go zobaczyć w akcji i sprawdzić, jak się spisuje. O ile możesz oczywiście.Co prawda wątpię, by wiele osób jeszcze korzystało z mego moda, ale z racji na to, że ktoś mnie prosił o to, by mu go przesłać, to zamieszczam go i tu: I jeszcze coś: Demoniczny Władca: Prędzej to plugastwo kojaży mi sie z Ulkairem z Dawn of Wara niżby innymi stworami. Dla niektórych. Którzy nie wiedzą jak wygląda Ulkair podaje link do filmiku na youtube z Ulkairem w roli głównej:Nekropolia-Bardzo dobry (nie wiem czy to plugastwo z WC, czy z filmu 300 Spartan) http://www.youtube.com/watch?v=cx-YGREntDU |
Mitabrin |
Proszę spakowałem naraz wersje angielską i polską. Mod jest przeznaczony głównie do gry na czystym WoGu. Osobiście bym w obecnych czasach zrobił mod podmieniający praktycznie wszystkie "te brzydkie posklejane i przekolorowane" grafiki z oryginalnego WoGa (a mam tyle różnych grafik, że bez problemu mógłbym zrobić kilka takich modów)... Nie chce mi się tylko prosić wszystkich twórców o zgodę... ps. Damn... przez ciebie zauważyłem, że miałem już praktycznie wszystkie pliki na finalną wersję moda... chyba będę musiał to złożyć w całość i zuploadować -.- |
Matheo |
A jak go za instalować ;)? |
TopFunny525 |
Matheo. Sprawa jest dość prosta, bierzesz plik wog, a następnie wrzucasz go do folderu update. Następnie naciskasz Update w głównym folderze(Uprzedzająć fakt, że wybrałeś j.angielski. i masz). A jeśli chcesz mieć załóżmy jeden bądź dwa czy kilka defów z tego, nie cały mod. Edytujesz nazwe i tam gdzie masz .wog wpisujesz.rar I Voila! |
Shael |
Działa toto na ERZE ? można nowy link? |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: [WoG/mod] Nowi Dowódcy | wróć do komnaty |