Witaj Nieznajomy!
|
temat: ERMowe jednostki komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
MCaleb |
A pamiętam, że w WoGu po odwiedzeniu stosu czaszek walczyło się z Królem Liszem (tylko nie pamietam, czy miał zmienione imię, ale na pewno statystyki miał inne). To nie mogło globalnie zmieniać wszystkich liszów, bo inaczej jakbym grał nekropolią, to moje lisze byłyby niepokonane. |
Altair |
Oczywiście imienia zmienionego nie miał :) . A ze statystykami, to zupełnia inna sprawa. Można je zmienić, ale będzie to zmiana tylko na czas walki. Podobnie jest, gdy walczą dwaj bohaterowie i jeden ma 3 Ataku, a drugi 12. Prawdziwe statystyki nie ulegają zmianie. Jednakże nazwy można zmieniać tylko globalnie. |
Kryształowy smok |
W ogrodzie wolności byli: mnisi w drodze do gorynicza i mnich w drodze do koszmarnego konia o nazwie {Darle}. |
Haregar |
A co trzeba zrobić, aby nie tylko była nazwa JEDNEJ jednostki, ale żeby była też nazwa paru jednostek? |
Altair |
Już odpowidziałem na to pytanie w tym temacie i podałem przykład zmieniający nazwę jednego jak i kilku stworzeń. Czytaj dokładnie posty zanim zadasz jakieś pytanie. Podaję jeszcze raz z dokładnym opisem: ZVSE !#VRz100:S^Nazwa jednego stworzenia^; !#VRz101:S^Nazwa większej ilości stworzeń^; !#UN:G1/x/0/100; !#UN:G1/x/1/101; gdzie x numer stworzenia |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: ERMowe jednostki | wróć do komnaty |